Travelnews.lv iesaka: 7 idejas nedēļas nogalei

Septembra pirmā nedēļas nogale priecē ar daudz un dažādiem pasākumiem visā mūsu skaistajā Latvijā. Travelnews.lv piedāvā septiņus pasākumus, kurus iesakām apmeklēt.

97 Latvijas vietās būs iespējams satikt “Savu meistaru”

2021. gada 3., 4. un 5. septembrī Latvijā jau trīspadsmito reizi notiks pasākums "Satiec savu meistaru!". Šajās dienās 97 vietās būs iespēja satikt vairāk kā 150 dažādus amata meistarus. Plašāk par pasākuma norisi un vietām lasi šeit.

Gulbenē Bānīša 118.dzimšanas diena – četru stihiju zīmē

Gulbenieši lepojas ar savu mazo šaursliežu bānīti, kas ir vienīgais regulāri kursējošais šaursliežu vilciens ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā, un ik gadu svin Bānīša svētkus. Arī šogad 4.septembrī ikviens būs gaidīts Gulbenes novadā – Gulbenē, Stāmerienā un Kalnienā, lai svinētu Gulbenes-Alūksnes bānīša 118.dzimšanas dienu “Bānīša svētki četrās stihijās”. Plašāk par svētku norisi lasi šeit.

Svinības Dobelē - Kurzemes Dziesmu svētkiem 150

2021. gada 4. septembrī Dobelē tiks svinēta Kurzemes Dziesmu svētku 150 gadadiena. Dobelē pulcēsies dziedātāji, lai svinētu svētkus dziedāšanai, dziesmai un dziedātājiem. Pasākuma vēsturiskās saknes rodamas 1870. gadā 26. jūnijā Dobelē - dziesmu dienā, kas bija pirmie Kurzemes guberņas latviešu dziesmu svētki. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīgā, Dzelzceļa muzejā notiks Perona svētki

Dzelzceļa muzejs sestdien, 4. septembrī, aicina apmeklētājus, dzelzceļa entuziastus un citus muzeja draugus uz Perona svētkiem. Noslēdzot vasaras sezonu, muzejs saviem apmeklētājiem piedāvā unikālu iespēju iekāpt daudzos ritekļos, braukt ar rokas drezīnu, atklāt jauninājumus dzelzceļa maketā un uzēst ko gardu! Plašāka informācija šeit.

Siguldu pieskandinās “Dzelzs Vilks”

Daudz mūzikas, brīnišķīgas atkalsatikšanās, kopīgi piedzīvotas emocijas un stāsti, kurus atcerēties. Siguldas pils paviljona 3. sezona pietuvojusies noslēgumam, tāpēc 4. septembra koncertu vēloties radīt īpašu un neaizmirstamu, svinēsim kopā ar vienu no mīlētākajām rokmūzikas grupām “Dzelzs Vilks”. Siguldieši “Dzelzs Vilks” ir eksplozīva parādība pie Latvijas rokmūzikas debesīm un jau trīs gadu desmitus – arī viena no jaudīgākajām latviešu koncertgrupām. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jaunpilī priecēs ar dziesmotu izrādi

4.septembrī plkst.21:00 pils parka estrādi pieskandinās Nacionālā teātra aktieri ar dziesmotu izrādi “Mīlestība” 2 daļās. Plašāka informācija šeit.

Gaidāmi Kokmuižas svētki

Kokmuižas svētkos Kocēnos 3. un 4. septembrī apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt daudzveidīgu muzikālo programmu, ko veidos gan Latvijā popularitāti un klausītāju atzinību iemantojuši mūziķi, gan arī vietējie amatiermākslas kolektīvi, kas svētkiem būs sagatavojuši īpašas koncertprogrammas. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.09927702sec.