«Wolt» no novembra nodrošinās ātrās piegādes parfimērijai un kosmētikai Rīgā un Liepājā

Tehnoloģiju uzņēmums Wolt ir noslēdzis sadarbības līgumu ar Eiropas lielāko parfimērijas un kosmētikas tirgotāju Douglas par ātro piegāžu nodrošināšanu pasūtījumiem Rīgā un Liepājā. Wolt kurjerpartneri Douglas veikalos pasūtītos skaistumkopšanas izstrādājumus piegādās 30 minūšu laikā, tādejādi nodrošinot, ka deviņiem Douglas veikaliem Rīgā un vienam Liepājā ir iespējams turpināt darbu, ievērojot visas sociālo distancēšanos un ārkārtējās situācijas prasības.

Wolt vadītāja Baltijā Līsa Ristala (Liis Ristal): “Pēdējā gada laikā iedzīvotāju iepirkšanās paradumi ir ievērojami mainījušies un atbilstoši mainās arī Wolt – no ēdienu piegādes platformas ļoti strauji esam pārtapuši par visplašākā spektra preču ātro piegādātāju. Šobrīd cilvēki ir pieraduši pie tā, ka gandrīz visu ir iespējams pasūtīt internetā un ātri saņemt birojā vai saņemt piegādi uz mājām. Nenoliedzami viens no strauji augošiem segmentiem šobrīd ir skaistumkopšanas preču ātrās piegādes. Tuvojoties Ziemassvētkiem un gadu mijas svinībām, interese par parfimērijas un kosmētikas preču ātru piegādi noteikti pieaugs vēl vairāk. Laiku, ko kādreiz zaudējām stāvot rindās veikalos, šodien var atvēlēt ģimenei, vaļaspriekiem un atpūtai pēc darba dienas beigām. Pieprasījums pēc piegādes pakalpojumiem – gan restorānu ēdiena un pārtikas produktiem, gan arī kosmētikas, elektronikas un citām precēm Latvijā turpinās augt. To apliecina arī straujais kurjeru profesijas popularitātes pieaugums. Strādājot pilnu darba dienu, kurjeram nav grūti nopelnīt pat 100 eiro dienā, pie tam, pateicoties pieprasījuma pieaugumam, šobrīd ikviens var uzsākt darbu kā kurjerpartneris nedēļas laikā.”

SIA Douglas Latvia valdes priekšsēdētāja Dita Dricka: “Pielāgojoties klientu iepirkšanās paradumu maiņai, mēs saprotam, ka laiks ir vērtība un to nedrīkst tērēt ikdienišķu darbību veikšanai, tādēl arī Douglas ir svarīgi būt tur, kur ir mūsu klienti. Covid pandēmija nav mazinājusi iedzīvotāju vēlmi parūpēties par savu labsajūtu un izskatu. Daudz vairāk laika pavadot mājās, pieprasīti ir arī ķermeņa un vannas produkti, ko var izmantot mājas apstākļos, kā arī sejas ādu mitrinoši produkti, kas noder pēc ilgstošas sēdēšanas pie datora ekrāniem. Tuvojoties svētkiem, nodrošinām plašu dāvanu piedāvājumu ikvienam un krāšņākās idejas dāvanām atradīsiet Douglas.  Tāpēc esam gandarīti uzsākt sadarbību ar Wolt, kas ļaus iedzīvotājiem īsā laika posmā tikt pie kārotajām precēm gan sev, gan saviem tuvajiem, kas būs jo īpaši aktuāli svētku laikā.”

Wolt šobrīd sadarbojas ar gandrīz 200 mazumtirdzniecības partneriem Latvijā, tostarp kosmētikas un skaistumkopšanas segmentā, sniedzot iespēju iedzīvotājiem pasūtīt un saņemt dažādas preces īsā laika posmā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60756493sec.