Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Jāņi ir nosvinēti, vasara ir iekūrusies pilnā sparā, un arī Latvijas pilsētās un novados nebeidzas interesanti pasākumi, kurus grēks būtu palaist garām. Aicinām iepazīties ar Travelnews.lv TOP7 šai nedēļas nogalei.

Aicina doties uz Doles muižas gadatirgu

Jau šajā svētdienā - 3. jūlijā - Daugavas muzeja parkā pulcēsimies uz trešo mājražotāju un amatnieku gadatirgu! Gatavojiet tukšus vēderus un auduma maisiņus, lai saiet visi labumi, ko varēs iegādāties plašajā tirgū! Vēsturiskā parka teritorijā būs sapulcējušies vairāk nekā 60 dažādi amatnieki un mājražotāji, kas savā plašajā produktu klāstā piedāvās gan ēdamus un dzeramus gardumus, gan visskaistākos rokdarbus un mākslas priekšmetus! Plašāka informācija atrodama šeit.

Bauskā aizrt festivāks “Knifs?”

2. jūlijā plkst.12 Bauskas Svētā Gara Evaņģēliski luteriskā baznīcā aizsāksies vasaras festivāla “Knifs?” emocijām bagāta tradīcija - labdarības koncerts Ukrainas atbalstam. Koncertprogrammā ”Neredzamā klātbūtne“ satiksies divi spilgti un ievērojami mākslinieki – ērģelniece Ilona Birģele un ģitārists, ilggadējs ansambļa ”Credo” mūziķis Armands Alksnis. Plašāka inormācija šeit.

Mūzikas vakars Kuldīgā

Kuldīgas vecpilsētā arī šogad vārtus vērs “Kalna pagalms”, kurā jūlija vakaros uzstāsies plaši pazīstami mākslinieki, arī viens no spožākajiem Baltijas mūzikas skatuves spīdekļiem “Daddy Was A Milkman”. 2.jūlija vakarā uz skatuves kāps viens no spožākajiem Baltijas mūzikas skatuves māksliniekiem “Daddy Was A Milkman”. Vairāk informācijas šeit.

Preiļu novadā notiks “Mājas kafejnīcu dienas”

Mājas kafejnīcu dienas ir pasākums, kas aicina apmeklētājus uz konkrētu galamērķi, izbaudīt tā kulināro piedāvājumu, iepazīt tradīcijas un kultūru un vietējo kopienu caur ēdienu. Visiem ēdiena mīļotājiem būs iespēja apciemot Preiļu novada pagastu saimnieces un saimniekus. Šogad mājas kafejnīcu dienā piedalās 6 kafejnīcas, kas lutinās jūs divu dienu garumā - 2. jūlijā un 3 jūlijā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Mālpilī notiks Zemeņu svētki

Tas gads ir klāt, kad atkal notiks Mālpils Zemeņu svētki! Par šo faktu sajūsmināti kā organizatoru komanda, tā zemeņu audzētāji un svētku apmeklētāji, kuri nepagurstoši, visu šo laiku, uzdevuši jautājumu – kad mēs atkal tiksimies Zemeņu svētkos? Ieplānojiet 2.jūliju un aiciniet radiņus ciemos! Plašāka informācija atrodama šeit.

Jaunmoku pils parkā aicina uz Ģimeņu dienu «Zaļā doma»

Turpinot Ģimeņu dienu pasākumu ciklu, 3.jūlijā Jaunmoku pils parkā aicina uz Ģimeņu dienu “Zaļā doma”. Tajā tiks popularizēta un stiprināta zaļā domāšana ģimeņu vidū. Būs interaktīva teātra izrāde bērniem, diskusijas, iedvesmu stāsti, praktiskas nodarbes un ekskursija. Plašāka informācija atrodama šeit.

Valmierā notiks deju svētki «Spēlējat, spēlmanīši, es iešu dancot!»

2. jūlijā plkst. 19.00 Valmieras estrādē notiks Valmieras deju apriņķa kolektīvu svētki “Spēlējat, spēlmanīši, es iešu dancot!". Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55293012sec.