Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Augusts strauji tuvojas izskaņai, drīz sāksies skolas laiks un citas rūpes. Tādēļ veltiet šo nedēļas nogali sev un mīļajiem, un dodieties uz kādu interesantu pasākumu.

Mājas kafejnīcu dienas Veclaicenē

27.augustā jau otro gadu Mājas kafejnīcu dienā viesmīlīgie malēnieši vērs savus namus un pagalmus, lai ikvienam dotu iespēju iepazīt Veclaiceni no vietējo skatu punkta un  galdā celtu gardas pašu gatavotas maltītes. Apvidum un malēniešiem raksturīgajā gaisotnē būs iespējams apmeklēt 11 mājas kafejnīcas, no kurām divas veidotas sadarbībā ar igauņu kaimiņiem, dodot iespēju izbaudīt kaimiņu būšanu un izgaršot tikai šeit sastopamo pierobežas virtuves savdabību, kurā atradīsiet gan igauņu putru un setu tradicionālo auksto zupa suulliim, gan malēniešu profitroļus un Latvijas augstākās baznīcas draudzes iecienīto plātsmaizi. Lai ikviens apmeklējums būtu īpašs kafejnīcu apmeklējums obligāti jāpiesaka iepriekš un jāņem vērā, ka norēķini būs tikai ar skaidru naudu. Arī laikapstākļi ir mainīgi, tāpēc aicinām labai atmosfērai un noskaņai sagatavoties tiem laikus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kauguru svētkos uzstāsies Intars Busulis un Laima Vaikule, Musiqq un Ozols

Vasaras nogalē,  27. augustā, Jūrmalā notiks tradicionālie Kauguru svētki. Tallinas ielā jau no plkst. 13.00 norisināsies visdažādākās aktivitātes, būs atvērts amatnieku tirdziņš, gaidāms gaisa akrobātu šovs, bundzinieku parāde, deju priekšnesumi un kopīga sadziedāšanās. Vakarā no plkst. 19.00 uz lielās svētku skatuves – muzikālā programma dažādām gaumēm un vecumiem: Intars Busulis un Abonementa orķestris kopā ar Laimu Vaikuli –, grupa “Musiqq” un reperis Ozols. Svētku noslēgumā – iespaidīgs lāzeru šovs. Plašāka informācija atrodama šeit.

Stāmerienas pils aicina baudīt itāļu dzīves garšu

Stāmerienas pils 27.augustā aicina ikvienu uz itāļu dzīves garšu sajušanu un baudīšanu. Sadarbībā ar Gulbenes novada Kultūras pārvaldi Stāmerienas pils vēlas veidot jaunu tradīciju – ik gadu organizēt Itāļu dienas, veidojot gan ekskluzīvu kultūras telpu, kur satiekas latviešu un itāļu kultūra, māksla un tradīcijas, gan veidot demokrātisku atpūtas iespēju Latvijas un ārvalstu apmeklētājiem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Mājas kafejnīcu dienas arī Balvos

Aicinām uz breineigu garšu un sajūtu piedzīvojumu Ziemeļlatgalē -  “Mājas kafejnīcu dienām 2022” Balvu novadā! 27. un 28. augustā Balvu novada saimnieces un saimnieki būs parūpējušies par  īpašu vasaras svētku noskaņu un gardiem ēdieniem, atverot savu saimniecību durvis, pagalmus, terases, dārzus un ierīkojot tajos improvizētas mājas kafejnīcas ar kultūras programmām, produkcijas tirdziņiem un cita veida aktivitātēm. Plašāka informācija šeit.

Vasaras mūzikas festivāls Limbažu estrādē pulcēs klausītāju iemīļotākās grupas

27.augustā Limbažu estrādē atkal norisināsies tradicionālais Vasaras mūzikas festivāls. Tajā šoreiz piedalīsies Edvards Strazdiņš, kā arī grupas «Apvedceļš», «Zelta kniede», «Kantoris 04», «Zeļļi», «Klaidonis», «Dakota», «Muiža» un «Tequila Band». Pēc koncerta balli iegriezīs DJ Aivis. Festivāla sākums – plkst.17.  Plašāka informācija atrodama šeit.

Sajūtu piedzīvojumā aicina Valdemārpils

27. un  28. augustā, Valdemārpilī garšu un sajūtu piedzīvojumā aicinās Mājas kafejnīca “Es gatavoju Dārzā”. Apvienojot 4 radošu personību spēkus, tapis unikāls projekts, kas piedāvās nestandarta pieeju kafejnīcas būtībai - apmeklējuma laikā būs iespēja nokļūt vēl nebijušā apzinātā sajūtu piedzīvojumā. Liekot lietā visas piecas maņas - ieklausīties, vērot,  sasmaržot, sajust un izgaršot, viesiem 2h laikā būs iespēja baudīt 15 dažādu garšu kombinācijas no sezonālajām dārza veltēm, dalīties sarunās par “citādu” saimniekošanu dārzā un uzzināt par ēdiena enerģētisko uzlādi. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jaunmoku pilī 28. augustā notiks maģiska Zinību diena ar Danti Pecolli

Tradicionāli kā Zinību diena visiem ir zināms 1. septembris, bet Jaunmoku pilī jau gadu no gada tā tiek svinēta augusta pēdējā svētdienā. Arī šogad 28.08. aicinām Jūs uz maģisku Zinību dienu kopā ar burvju mākslinieku Danti Pecolli, kā arī dažādiem interesantiem un zināšanas veicinošiem uzdevumiem Jaunmoku pils zinību pieturās. Plašāka informācija atrodama šeit.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55665517sec.