Travelnews.lv iesaka: TOP7 nedēļas nogales pasākumi

Klusi, klusi aizvien tuvāk nāk svētki – Ziemassvētki un gadu mija. Daudzviet Latvijā jau notiek daudz un dažādu pasākumu, kas liecina par šo svētku tuvošanos.

Ziemassvētku koncerts Jelgavā

10.decembrī pulksten 18 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukumā Ziemassvētkus ieskandinās koncerts “Veltījums gaismai”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Tvert Ziemassvētku sajūtu Karostā

Sākot ar 10. decembri, Redanā darbosies Ziemassvētku Rūķu ciems.  Rūķu ciems būs atvērts no trešdienas līdz svētdienai no pulksten 16.00-20.00 un darbosies līdz 30. decembrim. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ja esi Daugavpilī

Sestdien, 10. decembrī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks Ziemassvētku radošā darbnīca – eglīšu rotājumu apgleznošana. Plašāka informācija atrodama šeit.

Restorānu nedēļa Kuldīgā

līdz 11. decembrim, Kuldīgas un tās apkārtnes restorānos un kafejnīcās svinēs gardēžu svētkus “Kuldīgas restorānu nedēļa 2022”, kas norisināsies jau astoto sezonu un, kas kļuvusi par gardu tradīciju ne tikai kuldīdzniekiem, bet arī pilsētas viesiem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ja posies uz Gulbeni

Gulbenes novada pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” 10.decembrī gan vietējos iedzīvotājus, gan ciemiņus aicina doties ekskursijā – pastaigā pa Gulbeni “TE dara, TE rodas 2”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Uz Jaunmoku pili pēc Ziemassvētku sajūtām

Gada gaišākie un skaistākie svētki jau klauvē pie namdurvīm, tādēļ Jaunmoku pils ir sagatavojusi īpašu nedēļas nogali - pilnu svētku sajūtu un garšu. 10. un 11. decembrī būs iespēja klausīties Liepājas Zvanu ansambļa maģisko skaņu, doties aizraujošā uzdevumu spēlē kopā ar rūķiem un baudīt svētku tirdziņa noskaņu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kultūras baudītājiem Valmierā

10. decembrī plkst. 19.00 Valmieras Kultūras centrā notiks mūzikas un drāmas telpas "OratoriO" izrāde “Viņa-Viņš-Viņa?” - komiska drāma pēc A. R. Gērnija lugas “Silvija” motīviem. Režisore – Rēzija Kalniņa. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.539747sec.