Travelnews.lv iesaka: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Laika apstākļi ar mums izspēlējuši jokus – ne īsti ziema, ne īsti vēl pavasaris, tādēļ nav īstas skaidrības, ko šajā nedēļas nogalē darīt. Bet Travelnews.lv ir sagatavojis savu ieteikumu vācelīti, lai nedēļas nogale nebūtu garlaicīga.

Latvijā Barikāžu piemiņas pasākumi

Janvāris pirms 32 gadiem – nevardarbīga pretošanās, aizstāvot Latvijas valsts neatkarību. Barikādes, kas sargāja no uzbrukumiem, barikādes, kas sargāja cilvēcību un ticību. Aicinām piedalīties barikāžu laika atceres norisēs Valmieras novadā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Apciemo Alūksni

20.-21. janvārī Alūksnei bija jākļūst par mājvietu “Rally Alūksne” – rallijam, kas šogad svinēs desmit gadu jubileju.Taču organizatori paziņojuši, ka rallijs pārcelts uz 24. un 25. februāri! Bet iemeslu, lai apciemotu Alūksni arī šajā nedēļas nogalē, netrūkst, jo Alūksnē ir atgriezusies ziema! Distanču slēpotāji laipni gaidīti Alūksnes ziemas sporta centrā "Mežinieki". Pateicoties Alūksnes klimatam un atrašanās vietai, Vidzemes augstienei, trases ir nodrošinātas ar dabīgo sniegu. Plašāka informācija: šeit!

Pasaules elpa Cēsu koncertzālē

Sestdien, 21. janvārī, Koncertzālē “Cēsis” uzstāsies Anzû Quartet – apvienība, kuras sastāvā ir Ņujorkas rosīgās laikmetīgās mūzikas kopienas veterāni: čelliste Ešlija Bāsgeita (Ashley Bathgate), vijolniece Olīvija De Preto (Olivia de Preto) , klarnetists Kens Tomsons (Ken Thomson) un pianists Karls Larsons (Karl Larson). Programmā “Jauna mūzika/New music” dzirdēsim amerikāņu, meksikāņu un irāņu komponistu jaunradītus skaņdarbus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izstāde par brūnajiem lāčiem

Brūno lāču skaitam Latvijā palielinoties, aizvien lielāka nozīme ir sabiedrības zināšanām un izpratnei par šo dzīvnieku. Lai ikvienam būtu iespēja ielūkoties lāča gaitās savvaļā, Latvijas Nacionālajā dabas muzejā tapusi izglītojoša fotoizstāde. Izstāde atvērta no 2023. gada 20. janvāra līdz 17. septembrim. Plašāka informācija atrodama šeit.

Mākslas baudītājiem ceļš vedīs uz Siguldu

Siguldas novada Kultūras centrā “Siguldas devons” zālē “Silva” atklāta mākslinieces Solveigas Vasiļjevas izstāde “Bez robežām”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Relaksējies Skrundas muižā

Nav vajadzīgs īpašs notikums vai iemesls, lai dotos uz Skrundu. Vai meklējat relaksējošu atpūtu? Tad meklējiet Skrundas muižu! Šī gleznainā muiža ir ideāla vieta, kur gūt pozitīvas emocijas un atjaunot spēkus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Iepērcies un gardi paēd

Bet, ja nekas n iepriekš minētā neuzrunā, tad var ļauties arī ikdienišķiem priekiem, pārvēršot tos par svētkiem Piemēram, doties uz outletu ciematu, iepirkties un izbaudīt jauna restorāna piedāvājumu. “Via Jurmala Outlet Village” iepriecina ar jaunumu – durvis vēris jauns restorāns “Ranchero 36.line”. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46215796sec.