Travelnews.lv iesaka: TOP 7 idejas nedēļas nogalei

Februāris ir klāt! Un klāt ir arī lielākais gada notikums tūrismā – izstāde “Balttour”! Tādēļ, kaislīgie ceļotāji, noteikti TOP1 ideja ir doties uz Ķīpsalu. Bet šajā nedēļas nogalē netrūkst arī citu interesantu un aizraujošu notikumu.

“Balttour” atgriežas pēc divu gadu pauzes

Divus garus gadus Latvija dzīvoja Covid-19 ēnā, iztiekot bez starptautiskās tūrisma izstādes “Balttour”. Bet nu ir iespēja atkal satikties klātienē un iepazīt jaunāko tūrismā! Šonedēļ visi ceļi ved uz Ķīpsalu! Plašāka informācija atrodama šeit.

Jelgava aicina uz ledus skulptūru festivālu

Lielākais notikums Zemgalē – ledus skulptūru festivāls! Jelgava jau šajā nedēļas nogalē aicina visus interesentus uz šo pasākumu, iesakot labāk apmeklēt arī citas kultūrvietas Jelgavā! Plašāka informācija atrodama šeit

Ziemas prieku baudītāji trauc uz Alūksni

Šogad ziema ir jābauda tad, kad tā ir! Alūksne aicina ikvienu uz savējiem tik ierasto “Ķauķu kalnu”, kur sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību sestdien, 4. februārī, no plkst. 12:00 - 17:00 tiek organizēts pasākums “Jestrais Ķauķis 2023”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rēzekne svin sniega dienu

2023. gada 5. februārī no plkst. 12.00 līdz 15.00 visi, kas vēlas kustīgi, radoši un pozitīvi pavadīt brīvdienu svaigā gaisā, aicināti uz tradicionālo Sniega dienu Krasta ielas promenādē. Iedvesmosim viens otru būt aktīviem, izbaudīsim prieku un radīsim patīkamas atmiņas kopā! Plašāka informācija atrodama šeit.

Izbaudi muzejus Tukuma novadā

Tukuma novadā esošie muzeji sarūpējuši interesantas izstādes. Ja esi mākslas baudītājs, tad ieplāno savu vizīti! Plašāka informācija par Tukuma muzeju piedāvājumiem atrodama šeit.

Koncertzālē «Latvija» viesojas Georgijs Osokins un kamerorķestris «Kremerata Baltica»

5. februārī koncertzālē „Latvija” poļu mūzikas vakarā uzstāsies pianists Georgijs Osokins un kamerorķestris „Kremerata Baltica”. Koncertprogrammā „Viens Osokins un divi Šopēni” izskanēs izcilu un pasaulē zināmu poļu komponistu Friderika Šopēna (Fryderyk Chopin (1810-1849)) un Mečislava Veinberga (Mieczysław Weinberg (1919 –1996)) skaņdarbi. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ziemeļu valdzinājums Koncertzālē «Cēsis» - Žana Sibēliusa vijolkoncerts

2023. gada 4. februārī Koncertzālē “Cēsis” skanēs ziemeļvalstu mūzika. Programmas centrā  - dižā somu romantiķa Žana Sibēliusa vijolkoncerts solistes Paulas Šūmanes un Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra lasījumā. Līdzās – divas simfoniskās poēmas: Sibēliusa “Sāga” un norvēģa Eivinda Torvunda “Rīts mežā”. Pie diriģenta pults stāsies igauņu maestro Olari Eltss. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63289499sec.