Travelnews.lv piedāvā: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Klāt februāra otrā nedēļas nogale. Lēnām sākam sajust pavasara smaržu. Vai esat gatavi piedzīvojumiem, doties pārgājienos, vai arī klausīties motoru rūkoņu? Vai arī tuvāk sirdij mākslas baudīšana? Šī nedēļas nogale solās būt raiba un interesanta.

Niedru skulptūru festivāls

11. februārī plkst. 11.00 par godu Pasaules mitrāju dienai Dabas aizsardzības pārvalde aicina uz Ķemeru Nacionālā parka Kaņiera ezera krastu, kur notiks atraktīvais un radošais mitrāju atjaunošanas pasākums – Niedru skulptūru festivāls. Pasākuma laikā dalībnieki līdzdarbojas apauguma novākšanā un no nopļautā materiāla – niedrēm, zāles, atvasēm – veido dažādas skulptūras, ko pasākuma izskaņā vērtē īpaši izveidota žūrija. Plašāka informācija atrodama šeit.

Balvi svin dzimšanas dienu ar pārgājienu

11.februārī plkst. 13:00 aicinām doties ekskursijā – pilsētpārgājienā, kas veltīts Balvu pilsētas 95.dzimšanas dienai. Pārgājiena laikā apmeklēsim gan Balvu vēsturiskos objektus, gan ciemosimies pie uzņēmējiem. Pārgājienu sāksim Balvu muižas apbūves teritorijā, no Balvu Novada muzeja dosimies cauri Lāča dārzam – kādreizējam Balvu muižas augļu dārzam, maršrutā būs arī kādreizējā Balvu pilsētas domes ēka, kas celta kā “Ģimenes rituālu nams” un joprojām glabā krāšņus gobelēnus un griestu gleznojumus, kas balstīti latviešu folklorā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ģimenes ar bērniem aicina uz pasākumu «Mana adrese: mežs»

Dabas aizsardzības pārvaldes (pārvaldes) Slīteres Nacionālā parka (SNP) dabas centrs sadarbībā ar Valdemārpils bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļu sestdien, 11. februārī, plkst. 11.00 aicina ģimenes ar bērniem uz īpašu pasākumu, kura laikā bibliotēkas telpās, Raiņa ielā 14a, Valdemārpilī būs skatāma izstāde “Mana adrese: mežs” un kopā ar pārvaldes vecāko ekspertu, zoologu Vilni Skuju būs iespēja uzzināt vairāk par SNP faunas pārstāvjiem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jaunmoku pils aicina uz Randiņu muzejā

Laikā no 10. līdz 14. februārim Jaunmoku pils aicina pārus atzīmēt mīlestības svētkus, piedaloties pasākumā “Randiņš muzejā”. Īpaši radīta atmosfēra, aktivitāšu ceļvedis un kino ļaus kopābūšanai pārtapt par izglītojoši izklaidējošu atpūtas piedzīvojumu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rallijs “Sarma” Gulbenē

Rallijs Sarma 2023 10. un 11. februārī atklās Latvijas rallija un rallijsprinta šī gada sezonu un čempionātu. Šobrīd rallija organizatoriem ir ļoti saspringts laiks, kurā jāsagatavo viss, lai sportisti un skatītāji Gulbenes novadā justos kā mājās. Šie ir lieli svētki arī Gulbenei, kas tieši rallija laikā svin savu 95. gadadienu, piedāvājot dažādus pasākumus pilsētā visai ģimenei. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīgā «Saule ar zobiem» - Amandas Ziemeles personālizstāde

No 2023. gada 11. februāra līdz 23. aprīlim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenās ēkas Kupola zālē (Rīgā, Jaņa Rozentāla laukumā 1) norisināsies Purvīša balvas 2021 laureātes Amandas Ziemeles personālizstāde “Saule ar zobiem”. Projekta fokusā ir glezniecības medija daudzveidīgās iespējas un izpausmes, attiecībās ar telpu kļūstot par instalāciju, kurā ieaicināt apmeklētāja skatienu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jelgavā Tornī skatāma Mārtiņa Heimrāta tekstildarbu izstāde

No 24.janvāra līdz 26.martam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Mārtiņa Heimrāta tekstiliju izstāde “Mārtiņdeķi”. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12349796sec.