Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Gadatirgus, sporta pasākumi, zinātne, kultūra un izklaide – jā, šī nedēļas nogale visā Latvijā solās būt gana interesanta un aizraujoša. Izvēlies sev tīkamāko pasākumu.

Rēzeknē Meteņdienas gadatirgus

Svētdien, 19. februārī no plkst. 10.00 līdz 15.00 visi aicināti uz Meteņdienas gadatirgu Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā, kur jautri pavadīsim ziemu un aicināsim pavasari. Būs gan tirgošanās un mielošanās, gan muzicēšana un dejošana. Plašāka informācija atrodama šeit.

Madona kļūst par mājvietu biatlona čempionātam

13. līdz 19. februārim, “Smeceres sils” trasē, Madonā norisinās Eiropas junioru čempionāts biatlonā. Dalību apstiprinājušas 29 valstu komandas un uz starta līnijas plāno iziet aptuveni 250 sportisti. Tas ir pirmais Eiropas līmeņa mēroga biatlona pasākums Latvijā, un to aizvadot veiksmīgi, līdz ar nepieciešamās infrastruktūras attīstību, ļaus nākotnē pretendēt uz arvien vairāk starptautisku biatlona pasākumu organizēšanu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jēkabpilī pasākums tūrisma un viesmīlības profesionāļiem

2023. gada 17. februārī ikviens, kas sevi saista ar Jēkabpils novada tūrismu ir aicināts piedalīties “Vietējā biznesa atbalsta dienā - Jēkabpils novada tūrismu produktu attīstība”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ventspilī zinātne roku rokā ar kokteiļiem

Ventspils zinātnes centrs VIZIUM  aicina visus pilngadīgos interesentus pavadīt piektdienas vakaru brīvā un izklaidējošā, bet tajā paša laikā izglītojošā un radošā atmosfērā, apmeklējot zinātnes vakaru pieaugušajiem “Kokteiļi un zinātne”, kas norisināsies 17. februārī. Aizraujošajā pasākuma programmā tiks apvienota zinātne, erudīcija un izcilu bārmeņu sniegums. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīga aicina kino cienītājus

17. februārī plkst. 19.00 kinoteātrī Splendid Palace norisināsies Rīgas Starptautiskā īsfilmu festivāla 2ANNAS 2023 ievadpasākums - Latvijas kinodokumentālistu īsfilmu programma “Veselā miesā vesels gars”. Tā būs reta iespēja skatīt Latvijas kino vēsturē nozīmīgus darbus, turklāt filmas tiks demonstrētas no 35mm filmu kopijām. Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpilī ieskandina gatavošanos deju svētkiem

19. februārī plkst. 15.00 notiks tautas deju koncerts “Ceļā uz Deju svētkiem” gatavojoties XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem. Koncertā piedalīsies Daugavpils valstpilsētas pašvaldības iestāžu kolektīvi: Vienības nama deju ansamblis “Laismeņa”, vidējās paaudzes deju kolektīvs “Saime”, senioru deju kolektīvs “Atbalss”, Krievu kultūras centra tautas deju kolektīvs “Uzori” un Poļu kultūras centra tautas deju kolektīvs “Kukulečka”. Vairāk informācija var atrast šeit.

Valmierā priecē džeza cienītājus

Starptautiski atzītā mūziķu, igauņu džeza apvienība "ArtTrio", savu jaunā albuma koncerttūri Latvijā sāks ar viesošanos Valmierā, restorānā "Akustika" jaunatklātajā kultūrtelpā, 17.februārī. Ar jauno koncertprogrammu "Calassics in Jazz", Latvijā uzstāsies pirmo reizi. Pēc koncerta "Akustikā", viņu skaņdarbu ceļš vedīs uz "Zeit Radošo Kvartālu", Līgatnē. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80753493sec.