Travelnews.lv iesaka: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Marts ir klāt, aukstums nav atkāpies, tomēr ir gana daudz interesantu pasākumu arī šajā nedēļas nogalē, lai nepaliktu mājās ar tasi karstas tējas rokās.

"Krāslavas krāšņums" posma atklāšanas pasākums

2023. gada 4. martā Krāslavas grāfu Plāteru pils kompleksā norisināsies pārgājiena "Krāslavas krāšņums" posma atklāšanas pasākums, ko organizē LatvianRoutes (www.latvianroutes.com). Plašāka informācija atrodama šeit.

Pasniegs “Boņuks 2022” balvas

4. martā plkst. 18.00 iks aizvadīta ikgadējā Latgaliešu kultūras balvas “Boņuks 2022” pasniegšanas ceremonija. Šogad balvas pasniegšanas ceremonija notiks gan ar skatītāju klātbūtni Latgales vēstniecībā GORS, gan būs vērojama tiešraidē LTV1 21.10. āka informācija par nominantiem atrodama šeit.

Alūksne aicina uz naksnīgu pārgājienu

Alūksnes Tūrisma un informācijas centrs organizē atkārtotu naksnīgo Pārgājienu 2023, gada 4. martā. Aizraujošos stāstos un teikās kopā ar gidi Unu Zaduminu būs iespēja pieredzēt, izzināt un izgaismot Alūksni! Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīgā atgriežas svētki «Šerloka Holmsa dzimšanas diena»

Rīgā jaunā formātā atkal notiks visslavenākie un populārākie pilsētas svētki “Šerloka Holmsa dzimšanas diena”. Šogad svētku pasākumi notiks 4.martā kā jauna slavenā detektīva lieta: “Šerloka Holmsa atgriešanās. Jauna misija”. Šerloks Holmss  šogad sola cīnīties ar viltus ziņām un palīdzēt ikvienam interesentam kļūt par detektīvu. Slavenā detektīva darbu cīņā ar dezinformāciju šogad atbalsta Lielbritānijas vēstniecība Latvijā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rotko centra Pavasara sezonā Šapiro un vēl pieci izstāžu projekti

No 2023. gada 3. marta Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs atklāta Pavasara izstāžu sezona ar Daugavpilī dzimušā pasaulslavenā mākslinieka Žaka Šapiro darbu izlasi un vēl pieciem spilgtiem un zīmīgiem mākslas projektiem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Dodies uz Tukuma novadu apskatīt jaunas izstādes

Izstāžu apmeklēšana ir lielisks veids kā attīstīt savu vizuālo pieredzi. Nereti izstādes apmeklējums rada iedvesmu arī savu hobija attīstīšanai, tāpēc nāc uz izstādēm MARTĀ un iedvesmojies! Plašāka informācija atrodama šeit.

Sēļu sēta aicina iepazīt ekspozīciju «Ar Sēliju sirdī»

2023. gada janvārī durvis vēra Jēkabpils Vēstures muzeja Brīvdabas nodaļas "Sēļu sēta" Amatu mājas ekspozīcijas otrā kārta. Pagājušā gada vasarā tika atklāta Amatu māja un ekspozīcijas pirmā kārta. Ekspozīcija piedāvā iepazīt Sēlijas apdzīvotās vietas, upes un ezerus. Uzzināt par ievērojamajām vēsturiskajām personībām un, protams, par amatniekiem. Par seno amatnieku darba rīkiem un par mūsdienu amatnieku prasmēm. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68424392sec.