Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Jūnija pirmā nedēļas nogale ir klāt, kas priecēs ar daudz un dažādiem pasākumiem visā Latvijā! Travelnews.lv piedāvā savu ieskatu – špikerīti, kurp doties brīvdienās.

Noskaņojies vasarai Siguldas svētkos

2023. gada 3. jūnijā pulcēsimies kopīgos Siguldas svētkos, aicinot iedzīvotājus un novada viesus dažādās Siguldas pilsētas vietās noskaņoties vasarai. Iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja iepazīt labākos svinēšanas stāstus varenā kopā būšanā – mūzikā un garšās. Svētku laukumā atgriežas preču zīmes “Radīts Siguldā” parāde, un pirmo reizi svētku programmā notiks zaļumballe senioriem Siguldas tirgū. Plašāka informācija atrodama šeit.

Lūznavas muiža aicina uz Zaļumballi

Vasara Lūznavā sāksies ar Latgales zaļumballi 3. jūnijā plkst. 19.00 Lūznavas muižas parkā. Zaļumballi ieskandinās Rēzeknes pūtēju kvartets, turpinās Igauņu ģimenes kapela, bet noslēgumā apmeklētājus eleganti un enerģiski izklaidēs grupa “Vectēva papirosi”. Tāpat šajā sestdienā Lūznavas muižā sākas akcija “Apceļo Latvijas pilis un muižas 2023”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Nepalaid garām Madonas pilsētas svētkus

Jau pavisam drīz – 2023. gada 1. jūnijā, sāksies Madonas pilsētas svētku svinēšana, kas ilgs trīs dienas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Dobele aicina uz pilsētas svētkiem

Ieplāno vasaras vērienīgāko un aizraujošāko piedzīvojumu no 2. līdz 4. jūnijam DOBELES SVĒTKOS 2023, kas tā vien aicinās – SĀC VASARU TE – Dobelē! Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpilī kārtīgs autošovs

4. jūnijā Daugavpils pilsētas svētku izskaņā Inženieru arsenāla iekšpagalmā no 12.00 līdz 16.00 norisināsies biedrības "Rolling Team" rīkots auto šovs ar vairāk kā 80 dažādu kategoriju automašīnu: no retro auto līdz moderniem drifta auto. Ieeja uz auto šovu – bez maksas! Plašāka informācija atrodama šeit.

Gaujas Nacionālā parka diena

Līgatnes dabas takās sestdien, 2023. gada 3.jūnijā, no pulksten 11.00 līdz 15.00 notiks Gaujas Nacionālā parka diena, kurā caur izglītojošām un radošām aktivitātēm varēs iepazīt nacionāla parka bagātības. Plašāka informācija atrodama šeit.

Uz Kodolraķešu bāzi Zeltiņos

Apmeklējot šo Aukstā kara liecību un īpaši slepeno militāro objektu, Kodolraķešu bāzi Zeltiņos, ekskursijas laikā aizraujošos gida stāstos izzināsiet, kur tika montētas kodolgalviņas un kā transportētas, kādas komponentes nepieciešams pilnīgai raķešu samontēšanai un vai raķetes kādreiz no šīs bāzes ir palaistas. Pabūsiet Sakarnieku angārā un atšifrēsiet slepenu ziņojumu... Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42379117sec.