Šonedēļ izskanēs tradicionālais Ineses Galantes Ziemassvētku koncerts

Šajā brīnumainajā Ziemassvētku gaidīšanas laikā, turpinot vislabākās tradīcijas, Ineses Galantes fonds sarūpējis īpašu koncertu „Inese Galante un draugi. Ziemassvētku prelūdija”.

Pateicoties Ineses Galantes un viņas iemīļotāko skatuves draugu plašajam atbalstītāju pulkam, visas biļetes uz šo koncertu jau ir pārdotas. Inesei un viņas kolēģiem ir ļoti patīkami apzināties, ka jau trīs nedēļas pirms koncerta biļetes vairs nebija pieejamas – tas šiem māksliniekiem nozīmē ļoti daudz un būs īpašs gandarījums uzstāties tik uzticamu un mīlošu klausītāju priekšā. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja veldzēties Ziemassvētku sajūtās, ieskandinot gaidāmos svētkus, 16.decembrī, Rīgas Domā.

Kā jau tika ziņots, koncerta “Ziemassvētku prelūdija” klausītājus ar klasisko un garīgo mūziku priecēs Inese Galante un viņas ilggadējie skatuves partneri un ievērojami Latvijas izpildītājmākslinieki – Sergejs Jēgers, Aivars Kalējs un Andrejs Osokins.

Šī gada koncerta „Ziemassvētku prelūdija” programmā, kā ierasts, ir iekļauti vairāki pārsteigumi klausītājiem. Koncertā izskanēs vairākas ārijas Ineses Galantes izpildījumā un dueti ar iemīļotākajiem skatuves kolēģiem. Duetā ar S.Jēgeru operdziedātāja izpildīs ievērojamā komponista K.V.Gluka skaņdarbu Vieni, appaga il tou consorte. Īpaši šim koncertam māksliniece ir sarūpējusi tādus skaņdarbus, kas sākotnēji bijuši paredzēti mūzikas instrumentiem, bet tika pielāgoti balsij. Viens no šādiem skaņdarbiem tiks izpildīts kopā ar jauno un daudzsološo vijolnieci Sandru Seržāni, kura ir viena no konkursa „Ineses Galantes talanti” laureātēm.

Sergeja Jēgera izpildījumā „Ziemassvētku prelūdijas” klausītāji Rīgas Domā, cita starpā, dzirdēs tādas klasiskās mūzikas pērles kā Ave Maria un Amarilli, mia bella. Klausītājus priecēs arī prestižu starptautisku konkursu laureāts – pianists Andrejs Osokins, kā arī izcilais ērģelnieks un komponists Aivars Kalējs.

Viens no Ineses Galantes fonda izvirzītajiem mērķiem ir jauno izpildītājmākslinieku izaugsmes veicināšana, līdz ar to „Ziemassvētku prelūdija” koncertā uzstāsies arī vairāki jaunie mākslinieki un konkursa „Ineses Galantes talanti” laureāti un dalībnieki. Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā izpildīs iemīļotu Ziemassvētku repertuāru, rosinot sirds siltumu un īpašu emocionālo pacēlumu klausītājos.

Par Ziemassvētku laika tradīciju kļuvušais garīgās un klasiskās mūzikas koncerts „Inese Galante un draugi. Ziemassvētku prelūdija” norisināsies Rīgas Domā, 16. decembrī, plkst. 19.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.633991sec.