Visu par izglītību ārzemēs uzzini izstādē «Skola 2018»

No 23. līdz 25. februārim izstāde “Skola 2018” Ķīpsalā aicina vienkopus satikt ārzemju universitāšu pārstāvjus, konsultantus un uzzināt par izglītības iespējām vairāk nekā 15 pasaules valstīs.

Ar katru gadu pieaug to cilvēku skaits, kuri vēlas mācīties vai arī izglītot savus bērnus ārzemēs. Valodu kursi, brīvlaiku programmas, profesionālā stažēšanās, valsts un privātās internātskolas, tālākās izglītības koledžas, biznesa skolas, universitātes, bakalaura studijas, maģistrantūra, Pre-MBA un MBA – mācību iespējas ārzemēs ir tik dažādas!

Bet kā izvēlēties piemērotāko mācību iestādi un programmu, noformēt dokumentus, kārtot eksāmenus, saņemt studentu vīzas un citus nepieciešamos dokumentus? Kādas ir dzīvošanas izmaksas un studiju kredītu saņemšanas iespējas? Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem izstādē “Skola” atbildēs Lielbritānijas, Vācijas, Francijas, Dānijas, Šveices, Nīderlandes, Lietuvas, Krievijas, Kanādas, ASV, Austrālijas un pat Uzbekistānas universitāšu, koledžu, vēstniecību un kultūras institūtu pārstāvji.

Lielbritānija –  populārākais galamērķis studijām ārpus Latvijas

Par studiju iespējām Lielbritānijā informēs vairāki izstādes dalībnieki. Baltic Council for International Education profesionālie speciālisti ieteiks, kā nekļūdīties, izvēloties mācību iestādi un mācību programmu, un kā iestāties kādā no vairāk nekā 160 Lielbritānijas augstskolām. Turpat varēs sastapt The University of Bolton, Bath Spa University  un Northumbria University  pārstāvjus, kuriem uzdot visus interesējošos jautājumus.  

Savukārt starptautiskā konsultāciju centra par izglītības iespējām ārzemēs “Kalba” ekspozīcijā varēs saņemt Coventry University, University of Essex, University of Bedfordshire, Southampton Solent University, University of Greenwich, De Montfort University, University of Derby un

University for the Creative Arts  pārstāvju konsultācijas. Par mācību iespējām Lielbritānijā informēs arī nevalstiskā organizācija “Dream Foundation Latvia” un  vadošā ārzemju izglītības aģentūra Latvijā “Meridian Group”. Vairāk par dalībniekiem un to piedāvājumu: http://bt1.lv/skola/?link=00100000

Kļūsti par juristu Uzbekistānā!

Ja vēlies iegūt starptautiskajiem standartiem atbilstošu jurista diplomu un vēl arī baudīt Uzbekistānas valdzinājumu, iespējams, ir vērts studēt vienā no Vidusāzijas vadošajām universitātēm  – Taškentas Valsts juridiskajā augstskolā! Uzbekistāna izstādē “Skola” ir pārstāvēta pirmoreiz!

Studē viesnīcu un tūrisma vadību Šveicē!

Izstādes “Skola” apmeklētāji Baltic Council / Meridian Group stendā varēs satikt arī  Šveices labāko augstskolu alianses Swiss Education Group (ietilpst piecas skolas)  pārstāvi. Šajās augstskolās tiek sagatavoti speciālisti viesmīlības, pasākumu, tūrisma, kulinārijas mākslas, kūrortu un spa, viesnīcu menedžmenta un viesnīcu dizaina jomā.  

Gūsti pieredzi Kanādā!

Kanādas vēstniecības stendā prezentēs jauniešu darba un ceļošanas programmu International Experience Canada, kas Latvijas jauniešiem vecumā no 18 līdz 35 gadiem sniedz iespēju dzīvot un strādāt uz laiku līdz vienam gadam Kanādā. Tāpat pie vēstniecības pārstāvjiem varēs uzzināt par studiju iespējām 95 Kanādas universitātēs un 150 koledžās.

“Skola 2018” piedalās arī Centennial College Canada, kas piedāvā apgūt bakalaura programmas un īsos biznesa kursus inženiertehnoloģiju un lietišķo zinātņu, komunikācijas, mediju un dizaina, veselības un sociālo zinātņu, viesmīlības, tūrisma un kultūras, kā arī transporta jomā.

Iepazīsti ASV!

Ja mācies 11. klasē, esi drosmīgs un mērķtiecīgs – tev ir visas iespējas šovasar, no  8. jūlija līdz 3. augustam, doties uz jauniešu vasaras nometni ASV pilsētā Portlendā, Meinas štatā bez maksas! Kā to izdarīt? Noskaidro Baltijas–Amerikas Brīvības fonda ekspozīcijā! Fonds finansiāli atbalsta skolēnus, studentus un jaunos profesionāļus, piedāvājot vairākas izglītības un prakses stipendiju programmas ASV.

 Atpūties un apgūsti valodu dažādās nometnēs ārzemēs!

Tuvojoties vasarai, vecāki apsver iespējas, kā nodrošināt bērniem un pusaudžiem gan labu atpūtu, gan saturīgu laika pavadīšanu. Svešvalodu apguves programmas, kas apvienotas ar aktivitātēm un ekskursijām, apvieno patīkamo ar lietderīgo. “Sevišķi iecienīti bērnu un jauniešu grupu braucienu galamērķi ir Lielbritānija un Malta. Pirmo reizi Latvijā rīkosim grupu braucienus uz Ņujorku (ASV), kā arī turpināsim piedāvāt iecienīto jūras kūrortpilsētu Portugālē – Algarvi,” norāda “Meridian Group” pārstāvis Ruslans Medvedevs. Skolēnu valodu nometnes piedāvā arī “Kalba” un “Dream Foundation”.

Kārto starptautiskos eksāmenus un testus!

Lai iestātos mācību iestādēs angliski runājošās valstīs, tiek prasīts oficiāls angļu valodas zināšanu apstiprinājums – IELTS, Cambridge English un citi starptautiskie eksāmeni! Tos laicīgi vari nokārtot Latvijā vienīgajā britu eksāmenu centrā – Baltic Council  for International Education. Par sagatavošanos eksāmeniem, to kārtošanu un valodu kursiem jautā Baltic Council for International Education speciālistiem. Ja domā par mācībām Lielbritānijas privātskolās un vēlies noskaidrot savu vispārējo zināšanu līmeni, tad pirmoreiz Latvijā tiek piedāvāts arī vienotais tiešsaites tests 9 – 17 gadus veciem skolēniem.


Vēl izstādē piedalās Peoples Friedship University of Russia  un Higher School of Economics (Krievija), Maastricht University un Hz University Of Applied Sciences (Nīderlande), BAA Training Academy (Lietuva), Work & Travel OU (Igaunija), LCC International University (Lietuva) University of Southern Denmark (Dānija), Envirotech Education (Austrālija) un citi. Tiekamies Ķīpsalā! Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/skola

 Izstādi “Skola” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Sekojiet mums līdzi sociālajos tīklos:

www.facebook.com/izstade.skola, www.twitter.com/izstade_skola 

www.draugiem.lv/izstadeskola  

Darbalaiks:

23.–24. februāris 10.00–18.00

25. februāris 10.00–17.00

Biļetes:

Pieaugušajiem – 5,00 EUR

Skolēniem, studentiem, skolotājiem, pensionāriem – 4,00 EUR

Grupām (10+) – 3,00 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas!

Ar izstādes “Skola 2018” ieejas biļeti “Latvijas Grāmatu izstādi 2018” var apmeklēt bez maksas.

Autostāvieta – 3,00 EUR

Stāvvieta autobusam – 7,00 EUR

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.69878912sec.