Kleistos norisināsies Latvijas siltasiņu šķirnes zirgu skate «Rudens Pērle 2019»

2019. gada 28. septembrī sporta centrā "Kleisti" notiks Latvijas siltasiņu šķirnes zirgu skate "Rudens Pērle 2019".

Skates organizatora "Latvijas šķirnes zirgu audzētāju asociācija" pārstāve Aija Luse norāda: "Pasākuma ideja ir turpināt veidot Latvijas zirgu šķirnes pievienoto vērtību, parādot audzētāju darba augļus jaunā kvalitātē - nākamajā attīstības līmenī."

Pasākuma laikā būs iespēja redzēt labākos 3 un 4 gadīgos zirgus, audzēšanas tendences, satikt zirgu audzētājus un īpašniekus. To visu varēs vērot arī tiešraidē un jau šobrīd ir pieejams skates dalībnieku elektroniskais katalogs.

Skatē būs iespēja ne vien parādīt audzētāju darba rezultātus, bet arī apskatīt citu audzētāju paveikto, salīdzināt dažādu vaislinieku pēcnācējus un saņemt ekspertu konsultācijas.

Uz gada lielāko zirgu audzētāju pasākumu tiks vesti labākie zirgi, kuri objektīvi sacentīsies savā starpā un iegūs gada čempiona titulu savā klasē, kā arī cīnīsies par 2019. gada labākā jaunzirga visās klasēs nosaukumu.

Zirga vērtību veido ne tikai izcelsme un izaudzēšana līdz noteiktam vecumam, bet arī ieguldītais darbs – zirga sagatavošana, kādai konkrētai jāšanas sporta disciplīnai un šīs vērtības prezentēšana skatēs un sacensībās.

Nenovērtējama nozīme ir organizācijas rīkotajiem pasākumiem, izceļot zirgu audzētāju veikumu un īstenotā ciltsdarba augļus, tādejādi popularizējot šķirni.

Šogad pasākums ir īpaši pieprasīts no audzētāju puses, jo pagājušā gada skate, tās augstais līmenis, ļāva saprast šāda pasākuma nozīmīgumu. Iekļūšana apstiprināto dalībnieku sarakstā un dalība ir kļuvusi prestiža, kā arī nosaukums ir kļuvis par kvalitātes zīmi.

Latvijas šķirnes zirgu skate "Rudens Pērle 2019" notiks šī gada 28. septembrī sporta centrā "Kleisti" no plkst. 11.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57713008sec.