Kultūras centrs «Imanta» aicina uz ģimenes dienai veltītu koncertu «Lai mums labi iet!»

2021. gada 15. maijā, Starptautiskajā ģimenes dienā, plkst. 14.00 tiešsaistē Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” Facebook lapā un Youtube kanālā būs skatāms Miltiņu ģimenes koncerts “Lai mums labi iet!”.

Iesākumā Miltiņu ģimenē viņi bija divi – dziedātājs, bērnu dziesmu autors Arnis Miltiņš un grafiķe, grāmatu ilustratore Ināra Garklāva. Tad pamazām piepulcējās Kārlis, Jānis un visbeidzot Laima. Miltiņi koncertā dziedās, spēlēs ģitāru, klavieres, vijoli un perkusijas, bet noformējumā izmantoti mammas Ināras Garklāvas zīmējumi. Koncerta viesis – ģitārists Dmitrijs Tarasovs.

“Toreiz, pirmssākumos, braucot sarkanā “Žigulītī” un nereti īsinot laiku dziedot, aizsākās noturīga ģimenes tradīcija – dziedāšana godos. Tā kā vārdos “dziedāt” un “dziedēt” atšķiras tikai viens burts, lai uzturētu možu garu šajā dīvainajā laikā, mūsu ģimene aicina visus uz kopā būšanu un līdzdziedāšanu ģimenes dienai veltītajā koncertā,” stāsta Arnis Miltiņš.

Programmā dzirdēsim Arņa Miltiņa dziesmas ar Ineses Zanderes, Viktora Kalniņa, Andra Akmentiņa, Maijas Kalniņas, Imanta Ziedoņa, Ulda Ozola un Jēkaba Kacena vārdiem, kā arī Imanta Kalniņa un Ulda Ozola kompozīcijas.

Koncerts būs skatāms bez maksas Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” Facebook lapā un Youtube kanālā. Koncerta ieraksts būs pieejams līdz 17. maijam.

Koncertu rīko Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Kultūras un atpūtas centrs “Imanta”, atbalsta Rīgas dome un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47811913sec.