Slavenības uzsāk 16 nedēļu gatavošanās programmu startam Rimi Rīgas maratonam

Ar programmu “Mans pirmais maratons”, kas šogad tapusi sadarbībā ar maratona sezonas notikumu centru “Alfa”, tiek atklāta 16 nedēļu atskaite līdz Rimi Rīgas maratonam. Tas ir vispārpieņemts simbolisks atskaites punkts, lai paspētu sagatavoties garākajām distancēm – maratonam un pusmaratonam. “Mans pirmais maratons” programmā šogad piedalās astoņi fiziski un sociāli aktīvi dalībnieki, kuri atspoguļos savu gatavošanās posmu savos sociālajos kontos. Savukārt visus pārējos skrējējus maratona organizatori aicina reģistrēties virtuālā Skriešanas kluba izaicinājumiem “600 km līdz maratonam”, “400 km līdz pusmaratonam” un “200 km līdz 10 km”, kas balstīti treneres un Rio olimpisko spēļu dalībnieces Ilonas Marheles treniņa plānos.

Uzsākot 16 nedēļu atskaiti līdz Rimi Rīgas maratonam, organizatori ir atjaunojuši programmu “Mans pirmais maratons”, kas šogad norisināsies sadarbībā ar maratona sezonas notikumu centru “Alfa”. Programma ļaus astoņiem fiziski un sociāli aktīviem dalībniekiem treneru uzraudzībā sagatavoties Rimi Rīgas maratonam izvēlētajās distancēs.

Programmā “Mans pirmais maratons” startēs LTV laika ziņu vadītājs Toms Bricis, dziedātāja, aktrise un radio Pieci raidījuma vadītāja Marta Grigale, stiliste Žanna Dubska, aktieris Rihards Lepers, apmācību un piedzīvojumu projektu vadītājs Māris Resnis, satura veidotāja Simona Ruska, Best4sporttv žurnālists Niks Gaigalietis un tūrisma jomas pārstāve un aizrautīga frīsbija spēlētāja Linda Gulbe. Toms, Niks un Linda gatavosies maratona distancei, Simona, Marta, Māris un Rihards 21 km distancei un Žanna gatavosies pievarēt 10 km distanci.

Visi astoņi programmas dalībnieki izies slodzes testu un veiks veselības pārbaudi Sporta Laboratorijā, nodos asinsanalīzes Centrālajā laboratorijā, saņems no Sportland Nike ekipējumu un Garmin viedpulksteņus, kā arī citus maratona partneru labumus – gan SIS sporta uzturu, Mēness Aptiekas uztura bagātinātājus un vitamīnus, Rimi labumu grozu un atspirdzinošos dzērienus no Mangaļi. Katram dalībniekam tiks nodrošināts arī viens no diviem programmas treneriem – daudzkārtējais Rimi Rīgas maratona pusmaratona distances rekordists Jānis Višķers un Rio olimpiete Ilona Marhele. Treneri dalībniekiem sastādīs individuālus treniņu plānus un sekos līdzi to veiksmīgai izpildei, kā arī atbalstīs ar padomu. Dalībniekus sagaida arī koptreniņi stadionā reizi divās nedēļās, kuros treneri novērtēs skrējēju progresu. Gatavošanās procesu dalībnieki atspoguļos savos sociālo tīklu kontos.

“TC “Alfa” vienmēr ir atbalstījis aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, savukārt, maratons ir iespēja ikvienam no mums ne tikai izvirzīt un sasniegt jaunus sportiskos mērķus, bet arī veicināt aktīvu dzīvesveidu sabiedrībā un ģimenē. Tādēļ aicinām ikvienu iesaistīties maratona aktivitātēs - sekot līdzi “Mans pirmais maratons” dalībnieku gaitām un arī pašiem aktīvi gatavoties Rimi Rīgas maratonam, piedaloties treniņu izaicinājumos virtuālajā Skriešanas klubā!“ aicina TC “Alfa” vadītāja Liene Apine.

16 nedēļu izaicinājumi virtuālajā Skriešanas klubā

Jau no šīs nedēļas sākuma ikviens skrējējs ir aicināts reģistrēties Rimi Rīgas maratona treniņu izaicinājumiem virtuālajā Skriešanas klubā. “600 km līdz maratonam” ir treniņu programma tiem skrējējiem, kuri gatavojas 42 km distancei, “400 km līdz pusmaratonam” palīdzēs sagatavoties 21 km, savukārt “200 km līdz 10km” ir paredzēta vidējās distances skrējējiem. Visi izaicinājumi ir 16 nedēļu gari līdz pat Rimi Rīgas maratonam, kas šogad norisināsies vasaras izskaņā – 28. un 29. augustā! Izaicinājumos skrējēji atradīs treneres un Rio olimpisko spēļu dalībnieces, Latvijas gargabalnieces Ilonas Marheles treniņu plānus gan pieredzējušiem skrējējiem, gan arī tiem, kuri gatavojas sava prieka pēc. Izaicinājumiem var reģistrēties: www.rimirigamarathonvc.com.

Rimi Rīgas maratons šogad augustā notiks bez masu starta

Rimi Rīgas maratona organizatori atgādina, ka pandēmijas dēļ maratons šogad pārcelts uz vasaras izskaņu – 28. un 29. augustu. Organizatori paredz, ka pulcēšanās ierobežojumi joprojām saglabāsies, tāpēc 31. Rimi Rīgas maratonu plāno rūpīgi bez masu starta ar ierobežotu dalībnieku skaitu, lai tiktu ievēroti visi epidemioloģiskās drošības pasākumi. Reģistrēties Rimi Rīgas maratona 42 km, pusmaratonam, 10 km, 5,5 km un Ģimeņu skrējienam iespējams oficiālajā maratona mājaslapā www.rimirigamarathon.com.

Reģistrācija būs atvērta līdz 15. augustam vai dalībnieku limita sasniegšanai atsevišķās distancēs. Rimi Rīgas maratona organizatori aicina dalībniekus gatavoties maratonam un aktīvi izmantot gan virtuālā Skriešanas kluba treniņu programmu, gan arī izaicinājumus, kuri motivē kustēties ikdienā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85399795sec.