Rudo matu īpašniek! Apmeklē Rudmataino svētkus izstādē «Baltic Beauty 2021»

12. decembrī “Baltic Beauty 2021” iemirdzēsies ugunīgi oranžās krāsās, jo izstādē pulcēsies rudo matu, bārdu un vasaras raibumiņu īpašnieki, kā arī visi tie, kuriem rudās, oranžās un ugunīgi sarkanās krāsas savā tēlā ir īpaši tuvas un mīļas. Pievienojies un iepazīsties ar aktualitātēm un kosmētiskajiem produktiem rudo matu un bārdas kopšanai!

“Lai gan rudo matu īpašnieču un īpašnieku mūsu reģionā nav daudz, tomēr neatstāsim arī viņus bez ievērības. Šogad izstādē aicinām katru parādīt savu pozitīvo “oranžo” noskaņojumu, uzzināt daudz vērtīgas informācijas par rudo matu kopšanu un piedalīties konkursos,” atklāj “Baltic Beauty” halles “Matu skaistuma pasaule” vadītāja Irina Jevsejeva, kura arī pati lepojas ar savu rudo matu toni.

Padomi matu kopšanā

12. decembrī plkst. 12.00 izstādē notiks dažādu skaistumkopšanas zīmolu prezentācijas par matu kosmētiku rudmatainajiem. Parasti rudo matu īpašnieces izmanto līdzekļus krāsotu matu kopšanai, savukārt speciālisti iesaka izmantot īpašus kompleksus, kas ne vien palīdz saglabāt piesātinātu rudo krāsu, bet arī padara tos spīdīgus un veselīgus. Turklāt rudie mati mēdz būt sprogaini, biezi un nepaklausīgi, tādēļ izstādē varēs iegūt vērtīgu informāciju par matu kopšanu, krāsošanu un iespējām atjaunot rudo matu toni.

Atskats vēsturē un kopīgs foto

Mūsdienās rudmatainos cilvēkus apbrīno, bet vai zināji, ka senās Ēģiptes laikos viņiem piedēvēja mistiskas spējas un nekontrolējamu temperamentu, tāpēc centās atbrīvoties? Izstādē tiks kliedēti arī dažādi stereotipi! Tieši plkst. 13.00 rudmatainie, ievērojot distancēšanos, aicināti uz kopīgu foto, kuras laikā tiks fiksēts arī dalībnieku skaits.

Pirmo reizi “Baltic Beauty” fokusā – rudmatainie!

12. decembrī izstādes programmā paredzēti konkursi, kuros atklāsies rudmataino unikalitāte. Būs konkurss garāko rudo matu īpašniekiem, tiks noskaidrots jaunākais, vecākais un spilgtākais rudmatainais dalībnieks, tiks izvēlēta pati ugunīgākā bārda, dalībnieki sacentīsies ar vasaras raibumiņu daudzumu, kā arī tiks noteikts spilgtākais pāris un ģimene.

Dalībai nav konkrētu ierobežojumu vai kritēriju, tāpēc gaidīts ikviens – gan ugunīgo, gan gaiši rudo matu īpašnieki. Reģistrēšanās konkursiem notiks 12. decembrī izstādes hallē “Matu skaistuma pasaule” plkst. 11.00–12.00.

Baltijas gaidītākie skaistuma svētki

Jau no 10. līdz 12. decembrim Ķīpsalā pēc gadu ilga pārtraukuma notiks Baltijas gaidītākā skaistumkopšanas izstāde  “Baltic Beauty 2021”, kur dažādus plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 200 dalībnieki no 7 valstīm. Līdzās ekspozīcijām “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” būs atsevišķa rotaslietu sadaļa.

Šogad izstādes apmeklētāji varēs ne vien iepazīties ar skaistumkopšanas jaunumiem un konsultēties ar dažādiem speciālistiem, bet arī iegādāties sev tīkamas rotaslietas un īpašas Ziemassvētku dāvanas saviem mīļajiem.

Epidemioloģiskie drošības pasākumi izstādē

No 2021. gada 15. novembra līdz 2022. gada 11. janvārim, turpinoties ārkārtējai situācijai valstī, tirdzniecības izstādes var notikt atbilstoši Ministru kabineta 2021. gada 9. oktobra rīkojumā Nr. 720 noteiktajām prasībām – epidemioloģiski drošā vidē jeb zaļajā režīmā.

Arī  “Baltic Beauty 2021” notiks zaļajā režīmā, nodrošinot:

•    ne mazāk kā 15 m² no pieejamās iekštelpu platības vienai personai;

•    starp izstāžu stendu rindām vismaz 3 m platas ejas;

•    2 m distanci starp apmeklētājiem;

•    visi dalībnieki un apmeklētāji ir ar derīgu vakcinēšanas vai pārslimošanas sertifikātu;

•    visi  lieto sejas maskas.

Izstādes darba laiks:

10.–11. decembris 11.00–20.00   

12. decembris 11.00–19.00

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Sekojiet aktualitātēm arī sociālajos tīklos:

facebook.com/Izstāde-Baltic-Beauty

instagram.com/exhibitionbalticbeauty

Ieejas biļete – 5 €

Pensionāriem, skolēniem, invalīdiem – 3 €   

Biļetes var iegādāties arī internetā: www.bt1.lv/bb/buytickets.php

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.364007sec.