Baudi Lieldienu brīvdienas «Lido»

Atklājot pavasara sezonu, LIDO Atpūtas centrā no 15. līdz 18. aprīlim apmeklētāji aicināti izbaudīt īpašu Lieldienu gaisotni – muzikālās strūklakas, mini zoo, gleznu izstādes, atrakcijas bērniem, kā arī dzīvās mūzikas vakarus. LIDO restorānu ēdienkartes papildinātas ar sezonāliem jaunumiem, notiks terases sezonas atklāšana un būs Lieldienu aktivitātes bērniem.

“Lieldienas ir pavasara atnākšanas svētki, kad sakām ardievas ziemai. Lai svētki taptu vēl priekpilnāki, LIDO apmeklētājiem esam izveidojuši bagātīgu aktivitāšu programmu, kas sniegs pozitīvas emocijas kā lieliem, tā maziem. Kopā ar mīļajiem pavadītais laiks ir viena no dzīves lielākajām vērtībām, tāpēc esam parūpējušies, lai LIDO restorānu klienti, iegriežoties pie mums, varētu baudīt ne tikai gardas maltītes, bet arī jaukus mirkļus kopā,” stāsta LIDO Atpūtas centra direktore Lidija Dundare.

Lieldienu brīvdienās LIDO Atpūtas centrā gan lielus, gan mazus apmeklētājus gaida virkne dažādu aktivitāšu svētku noskaņās. Apmeklētājiem būs iespēja baudīt iespaidīgu ūdens un gaismas šovu – muzikālās strūklakas, mākslas istabā aplūkot gleznu izstādes, satikt mini zoo iemītniekus – trušus, kaziņas un aitas, kā arī gūt pozitīvas emocijas atrakciju parkā bērniem. Svētkos plānots arī atklāt jauno Draugu terasi, kas nodrošinās sēdvietas vairāk nekā 80 apmeklētājiem un kurā būs īpašs stūrītis arī bērniem. Bet 16. un 17. aprīlī no plkst.12.00 līdz 17.00 bērni LIDO Atpūtas centrā varēs sastapt LIDO Pasaku tēlus.

Neatņemama LIDO Atpūtas centra programmas sastāvdaļa ir dzīvā mūzika. Svētku brīvdienu vakaros uzstāsies Jānis Bārtulis (15. aprīlī), duets “Sandra” (16. aprīlī) un tautā iemīļotie mūziķi grupas “Credo” solists Guntis Veits un Guntis Brancis (17. aprīlī), Guntis Veits (18. aprīlī).

Svētku aktivitātes brīvdienās norisināsies arī citos LIDO restorānos (LIDO “Alfa”, LIDO “Domina”, LIDO “Spice” un LIDO “Ķirsons Māja”), kur mazie apmeklētāji varēs piedalīties radošās darbnīcās, ripināt olas, darboties kopā ar animatoriem. Pasākuma programma pieejama www.lido.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.64899206sec.