Aprīļa beigās un maija sākumā «Splendid Palace» priecēs ar interesantiem pasākumiem

Kinoteātra “Splendid Palace” no 29. aprīļa līdz 5. maijam paredzēts ļoti interesants repertuārs. Lūk, arī svarīgākie notikumi.

1. No 29. aprīļa kinoteātrī "Splendid Palace" būs skatāma filma "Dauntonas abatija: Jauna ēra" (Downton Abbey: A New Era), kā arī fantastikas komēdija "Viss visur vienlaikus" (Everything everywhere all at once).

2. No 30. aprīļa tiks demonstrēta režisora Keneta Branas biogrāfiskā kinolente “Belfāsta”. Filma saņēmusi Oscar® balvu kategorijā Labākais oriģinālscenārijs (scenārija autors Kenets Brana). “Belfāsta” ir humoristisks, maigs un ļoti personisks stāsts par kāda zēna bērnību 1960. gadu beigās – filmas scenārija autora un režisora dzimtajā pilsētā. Tā ir filma, kas stāsta par Branas bērnības pieredzi – par deviņus gadus vecā zēna pieaugšanu pasaulē, kas pēkšņi ir sagriezusies kājām gaisā. Stabilā un mīlošā ģimene un sabiedrība, un viņa uzskati par dzīvi - viss mainās, taču paliek prieks, smiekli, mūzika un filmu burvība.

3.  KINO BĒRNIEM seansos 30. aprīlī un 1. maijā tiks demonstrēta animācijas filma "Roņu komanda" (Seal Team) un "Mošķu ģimenīte 2" (Happy Family 2).

4. Kino klasikas seansā, 30. aprīlī plkst. 19:00, būs skatāma filma "Dziedošie lietū" (Singin' in the Rain). Leģendārās mūziklu zvaigznes Džīna Kellija, iespējams, visu laiku populārākā filma. Līdzīgi kā citas filmas, arī “Dziedošie lietū” sākotnēji neguva lielus panākumus, tomēr vēlāk iemantoja skatītāju un kritiķu atzinību. Amerikas Kinoinstitūts to ir atzinis par visu laiku (!) labāko muzikālo filmu.

5. Elīna Garanča “Eiropas koncertā” uz “Splendid Palace” lielā ekrāna - 1. maijā plkst. 13:30. “Eiropas koncerts”, kas kļuvis par mākslinieku vienotības un mūzikas iedvesmojošā spēka apliecinājumu, pirmo reizi notiks Latvijā un tiks translēts 30 pasaules valstīs. Pirmo reizi  šajā solidaritātes tīklā iekļaujas arī kinoteātris “Splendid  Palace”, piedāvājot šo koncertu, kas klātienē notiks koncertzālē “Lielais dzintars”, translēt uz lielā ekrāna savā greznajā kino zālē, dodot iespēju to redzēt un dzirdēt izcilā kvalitātē pēc iespējas plašākai publikai.

6. 2. maijā plkst. 20:00 DOKUMENTĀLĀS KINO PIRMDIENAS ietvaros būs skatāma režisora Rolanda Rekkes filma "No Ghetto līdz Olimpiskajam zeltam".

7. 2. maijā plkst. 17:30 ĪPAŠAIS SEANSS režisora Matīsa Kažas filmai "Ūdens garša" ar radošās komandas piedalīšanos, savukārt 3. maijā plkst. 18:00 būs iespēja tikties ar režisora Dāvja Sīmaņa filmas "Gads pirms kara" radošo komandu.

8. 3. maija Kinolektorijā “TAS, KO TU NEDRĪKSTI NEZINĀT XVII" plkst. 19:00 būs skatāma animācijas īsfilmu izlase, kas apkopo gan tematiski, gan formas ziņā izaicinošus darbus. Lektore: Anna Zača.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Splendid Palace
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88855386sec.