1.maijā Rīgā norisinās pasaules līmeņa sacensības fit model kategorijā

2022.gada 1.maijā Latvijas galvaspilsētā Rīgā norisināsies pasaules līmeņa sacensības fit model kategorijā. Sacensībām ir pieteikušās sportistes no Latvijas, Polijas, Čehijas, Somijas, Nīderlandes, Igaunijas un Lietuvas. Lielākā daļa dalībnieču ir titulētas Eiropas un pasaules čempiones, kā arī turnīrā redzēsim sportistes, kuras pirmo reizi piedalīsies tik augsta līmeņa sacensībās iesācēju kategorijā. IFBB Pasaules kausu atbalsta LR Izglītības un zinātnes ministrija un Latvijas Sporta federāciju padome.

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijai ir liels gods un patiess prieks nu jau desmito reizi pieņemt Rīgā labākās sportistes cīņā par pasaules titulu. Sportistes tradicionāli tiks vērtētas divos uznācienos - kopējā peldkostīmā un vakarkleitā, kas ir īpaši pievilcīga skatītājiem. Latviju sacensībās pārstāvēs 9 sportistes, kas apliecina fit model disciplīnas popularitāti valstī, kā arī Nacionālās federācijas ieguldīto darbu fitnesa sporta veidu attīstībā Latvijā un pasaulē.

Pasākuma pirmajā daļā skatītājiem būs iespēja klātienē atbalstīt sportistus IFBB Atklātajā Latvijas čempionātā, kas pulcēs lielu skaitu sportistu 13 dažādās sporta kategorijās, tādās kā bikini, wellness, mens physique u.c.

Latvijas čempionāta ietvaros, notiks arī “Fit Model Latvija 2022” projekta fināls, kur uz skatuves izies 12 dalībnieces. Projektā laikā meitenes trenējās, projekta galvenā atbalstītāja – “MyFitness “sporta tīkla klubos un pilnveidoja savas zināšanas, mācījās iejusties modeļu lomās, apguva skatuves pozēšanu.

Aicinām apmeklēt šo lielisko sporta pasākumu klātienē, atbalstīt pašmāju un ārzemju sportistus, smelties iedvesmu un motivāciju veselīgam dzīvesveidam. Sacensībām ir izvēlēta moderna un funkcionāla pasākuma vieta ATTA centrā (Krasta iela 60).

Pssākuma partneri: MyFitness, Unastyle, Monika viesnīca, Terepiens, FitSpot Gym, Atta Centre.
Sacensību sākums plkst.14:00 (ieeja no 13:30).
Pasākuma fit model disciplīnā sākums: plkst.19:30.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93981314sec.