Rīgas iedzīvotāji pulcēsies uz Zaļumballi

21.jūlijā, plkst. 20:00 uz Tallinas ielas kvartāla āra skatuves norisināsies bezmaksas zaļumballe ar grupu “Arvils un draugi”. Apmeklētāji aicināti visa vakara gaitā klausīties latviešu estrādes skaistākās un iecienītākās dziesmas, dziedāt līdzi un mesties dančos!

Tradīciju rīkot zaļumballes Rīgas centra apkaimē Tallinas ielas kvartāls jau veiksmīgi uzsāka šī gada jūnijā ar mērķi sniegt iedzīvotājiem iespēju brīvā atmosfērā saliedēties pie kopīgas dziesmas un dejas. Zaļumballes jeb “balles zaļumos”  Latvijas tautā ir īpaši nozīmīgas, jo vēsturiski tās apvienojušas latviešu mīlestību pret dabu un dziesmu ar īstu kopības sajūtu iedzīvotāju vidū. Zaļumballes tradīcija visur Latvijā ir gadiem ilgi kalpojusi kā nozīmīgs saliedēšanās, iepazīšanās un prieka avots. Tallinas ielas kvartāls ir par šīs tradīcijas turpināšanu un ieviešanu arī urbānās vidēs.

Grupa “Arvils un draugi” ir pieredzējusi jauniešu apvienība, kura jau iepriekš uzstājusies gan uz Tallinas ielas kvartāla skatuves, gan uz citām lielām estrādes mūzikas skatuvēm. Grupas sastāvu veido vokālists un ģitārists Arvils Rihards Bernāts, saksofoniste un flautiste Annija Brikša, basists Jānis Polis, bundzinieks Rūdolfs Daņiļēvičš, kā arī taustiņniece Santa Kauliņa.

Organizatoru lielākais prieks ir redzēt dažādu Rīgas apkaimju iedzīvotāju un viesu saliedēšanos latviskās noskaņās. Kvartālā uz pasākuma dienu būs pieejamas arī tematiskās uzkodas un dzērieni īstas noskaņas radīšanai. Tallinas ielas kvartāls ir pārliecināts, ka zaļumballes arī urbānās vidēs ir nozīmīgas, lai nodotu šo Latvijas tautas tradīciju jaunākām paaudzēm!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70329189sec.