ATTA Krasta festivāls jau drīz

2022.gada 21. jūlijā ATTA CENTRE atklāj pirmo ATTA Krasta festivālu, kura ietvaros notiks Street Food festivāls un kolekcionāru tirdziņš ar unikāliem piedāvājumiem. Festivāls gaidīs viesus no plkst. 15.00 līdz 23.00. Par apmeklētāju muzikālo garastāvokli rūpēsies mūzikas žurnālists, radio un televīzijas raidījumu vadītājs DJ Toms Grēviņš un RADIO TRIO soliste Madara Dzintara ar grupu.

Palutiniet savas garšu kārpiņas pie Mi:Gelato, viena no labākajiem Izraēlas virtuves restorāniem - 2EAT, alusdarītavas Labietis stendā varēsiet ienirt unikālās aulus garšu kombinācijās, nomalkosiet gardu kafiju vai kakao no Royal Coffee, iepazīsiet meksikāņu virtuvi kopā ar īstu meksikāni Havjeru Garsija, atgriezīsieties bērnības garšu sajūtās kopā ar Cukurvates Servisu, kā arī varēs nogaršot ATTA CENTRE virtuves īpašos burgerus un malkot gardus vasaras kokteiļus, vērojot vienu no dzīvīgākajām Rīgas ielām, Krasta ielu.

Pasākumā piedalīsies muzejs “Neredzamā pasaule”, kas aicina apmeklētājus atklāt ikdienas priekšmetus neierastā veidā, pielietojot tausti, dzirdi un ožu. Pasākuma laikā būs telts, kurā pieejami vairāki uzdevumi ar aizsietām acīm, lai tumsā atpazītu dažādas smaržas, priekšmetus, dabas veltes un citus pārsteigumus. Apmeklētāji arī aicināti pievienoties ekskursijai tumsā pa izveidotu 5-10 m garu taku, kurā ar aizsegtu redzi un spieķi atklāt dažādus priekšmetus, kurus atminēt ar tausti, ožu un dzirdi. Aktivitātes vada neredzīgi cilvēki, kuriem dzīve tumsā ir ikdiena.

Paralēli Street Food notiks kolekcionāru tirdziņš, kur būs iespējams papildināt vinila plauktu ar lieliskiem piedāvājumiem no Vinylla.lv / Plates.lv, satikt pašu mākslinieku un saņemt unikālo mākslas darbu ar autogrāfu vienā eksemplārā no Rodiona Šehovcova, atrast mājas unikālo smaržu no Arnet Home u.c.

Krasta Festivāla tirdziņā būs iespējams atrast stilīgu apģērbu, aksesuārus, rotas, ekskluzīvas lietas mājas un dārza dekorēšanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41936302sec.