Cirque du Soleil OVO trupa, kas brauks uz Rīgu, jau uzstājusies Dubaijā

Pasaulslavenais Cirque du Soleil, kas ik gadu sniedz simtiem priekšnesumu visā pasaulē, šovasar ieradīsies arī Rīgā. Uzņēmuma, kas organizē Cirque du Soleil šovus Baltijas valstīs, vadītājs apmeklēja OVO šovu Dubaijā un dalās savos iespaidos, kā arī salīdzina cenas.

No 2023.gada 15. līdz 18. jūnijam Cirque du Soleil Rīgā četrās dienās sniegs sešus priekšnesumus, savukārt Apvienoto Arābu Emirātu lielpilsētā cirks septiņās dienās demonstrēja 11 izrādes. Arī Rīgā mēs varēsim vērot to pašu OVO trupu, kuras priekšnesumus bija iespējams baudīt Dubaijā.

‘’Janvāra sākumā es apmeklēju vienu no OVO šoviem Dubaijā. Tur cilvēki par Cirque du Soleil izrādes apmeklējumu maksāja no 60 līdz pat 400 eiro, savukārt Rīgā cenas svārstās no 41 līdz 112 eiro. Izrāde ir tiešām unikāla un nepārspējama, par to liecina arī fakts, ka Dubaijā arēna bija pilna un teju visas biļetes uz izrādēm bija izpārdotas,’’ stāsta Tomas Inčikas, uzņēmuma Seven Live, kas organizē cirka izrādes Baltijas valstīs, vadītājs.

‘’Manuprāt, Cirque du Soleil ir mākslas darbs pats par sevi. Iestudējums ir neaizmirstams, muzikāls un aizraujošs gan bērniem, gan pieaugušajiem. Dubaijā publika ir ļoti kosmopolītiska, tāpēc dzirdēju visdažādākās svešvalodas sev apkārt no visām vecuma grupām. Tas bija lielisks pasākums,’’ iespaidos dalās T. Inčikas.

OVO šovu, kas pirmo reizi tika demonstrēts 2009. gadā Kanādā, dzīvē redzējuši jau vairāk nekā 7 miljoni cilvēku 155 pilsētās un 26 valstīs. No 15. līdz 18. jūnijam Latvijas iedzīvotāji varēs vērot šo izcilo cirka izrādi Arēnā Rīga.

OVO ir pasakaini krāsains ceļojums kukaiņu pasaulē, ļoti enerģiskas, brīnišķīgas un neparastas rosības pilns. OVO ("ola" portugāļu valodā) izrādi veido 100 cilvēki no 25 dažādām valstīm, tostarp 52 mākslinieki, kuri uz skatuves piedāvā augsta līmeņa akrobātikas paraugdemonstrējumus un no jauna definē cilvēka ķermeņa robežas.

‘’Prieks redzēt, ka Baltijas valstu iedzīvotājiem tik ļoti patīk Cirque du Soleil. Ar šo cirku sadarbojamies jau daudzus gadus. Es apbrīnoju viņu profesionalitāti un vienkāršību, ar viņu pārstāvjiem mēs tiekamies vairākas reizes gadā. Mēs ļoti novērtējam šo sirsnīgo sadarbību un uzticēšanos,’’ piebilst Seven Live vadītājs.

CIRQUE DU SOLEIL
Cirque du Soleil ir mainījis visas pasaules izpratni par cirku; no mazpilsētā atzīta talanta tas ir kļuvis par visā pasaulē plaši pazīstamu zīmolu. Šī Kanādas organizācija, kuras galvenā mītne joprojām ir Monreālā, ir ieņēmusi pasaules līdera vietu izklaides jomā, radot neaizmirstamas pieredzes piedzīvojumu gan lieliem, gan maziem skatītājiem visos sešos kontinentos.
Cirque du Soleil veido patiesu, iekļaujošu un cilvēcīgu saikni ar skatītāju. Strādājot priviliģēti ar māksliniekiem no 64 valstīm, šim cirkam ir iespēja iedzīvināt radošumu un iztēli uz skatuvēm visā pasaulē; ar mērķi atstāt pozitīvu ietekmi uz cilvēkiem, kopienām un planētu, izmantojot savus svarīgākos instrumentus – mākslu un iztēli.

Gadu gaitā Cirque du Soleil izdevies iedvesmot vairāk kā 220 miljonus cilvēku vairāk nekā 70 dažādās pasaules valstīs. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, apmeklējiet cirquedusoleil.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.52630997sec.