Zoo Lielā talka

Rīgas Zoodārzs ir vieta, kur satiekas vairākas profesijas, pielāgojoties tā iemītnieku – dzīvnieku – vajadzībām un iepriecinot ikkatru zoodārza viesi ar tīru, sakoptu vidi. Šogad aicinām pievienoties zoodārza darbinieku saimei, palīdzot pavasara tīrīšanas darbos mūsu mazāk redzamajiem, taču nenoliedzami svarīgajiem strādniekiem!

Rīgas Zoodārzs ir, iespējams, neparastākā vieta talkošanai. 22. aprīlī, Vislatvijas Lielās talkas dienā, arī Rīgas Zooloģiskais dārzs aicina izdarīt labu darbu un piedalīties vides sakopšanā sev apkārt! Sagrābsim pērnās lapas un sagatavosim zoodārzu vasaras sezonai, tāpēc uzvelc cimdus, paveic noderīgu darbu un pēc tā mēs tevi cienāsim ar talcinieku zupu!

Kamēr Rīgas Zoodārza zāliens tiek atsegts no pērno lapu kārtas, no ziemas kažokiem atvadās dažādi zoodārza dzīvnieki. Pēc talkas aktivitātēm aicinām aplūkot Rīgas Zoodārzā novērojamās kažoku maiņas – sildošo mēteli lēnām met nost vieni no brangākajiem iemītniekiem – kamieļi, kā arī vītņragu kazas un ziemeļbrieži. Šiem dzīvniekiem vilna krīt nost lieliem lēkšķiem, tāpēc kādu laiku tie izskatās nedaudz noplukuši, tomēr tiem viss kārtībā – šāda vilnas maiņa ir dabisks process.

Talkotājus aicinām pulcēties pie Flamingu mājas laikā no plkst. 10.00 līdz 10.15, bet talkošana plānota līdz 12.00. Ja iespējams, aicinām paņemt līdzi savu grābekli, bet pārējos rīkus (maisi, cimdi) nodrošināsim. Protams, nedrīkst aizmirst par ērtu, laikapstākļiem piemērotu apģērbu!

Pēc labi padarīta darba būsi pelnījis pusdienas, tāpēc talkotājus plkst. 12.00 Piknika laukumā cienāsim ar zupu! Atgādinām, ka arī talkas dalībniekiem ir jāiegādājas zoodārza ieejas biļete.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54767489sec.