Iepazīsti populārākās skaistuma un veselības procedūras, ko veikt ziemā

Gada aukstajā laikā, kad ledains, mitrs gaiss saldē degunus un kāju pirkstus, ir sevišķi patīkami ļauties aromātiskas pirts siltumam, ūdensprocedūru mieram un gādīgu roku rūpēm.

Jūrmala piedāvā plašu SPA pakalpojumu klāstu 9 SPA centros, 12 baseinos un 22 pirtīs.

Austrumu skaistumkopšanas procedūras nekad nav stāsts tikai par ķermeni, bet arī par dvēseles harmoniju. Tieši tāpēc starp populārākajām procedūrām ir tajiešu masāžas diplomētu meistaru izpildījumā, kas noņems nogurumu un spriedzi un atjaunos pareizu enerģijas plūsmu. Tajiešu medicīnā masāža ir veselīga dzīvesveida neatņemama sastāvdaļa, jo vesels ķermenis ir harmoniska enerģētiskā līdzsvara rezultāts, bet slimības – šī līdzsvara traucējumu sekas.

Amber Sea Hotel & SPA, Jūrmala

Īpašs piedāvājums austrumu medicīnā ir pēdu masāža, jo pēdās atrodas liels daudzums aktīvo punktu, kuri ir saistīti ar lielāko daļu cilvēka iekšējo orgānu. Pēdu masāža ar speciālu bambusa nūjiņu un ārstniecisko augu balzamu atvieglo gremošanas traucējumus, trauksmes sajūtu, stresu, pārpūlēšanos, asinsvadu slimības, bezmiegu, tahikardiju, kā arī dažādas lokālās saslimšanas.

Hotel Jūrmala SPA, Jūrmala

Vēl viens austrumu masāžas elements ir tā saucamās pindas – zāļu maisiņi, kuros ietilpst ārstniecisko zāļu, saknīšu, augļu un ziedu maisījumi. Tie atslābina, mazina stresu, uzlabo elpošanas funkcijas un asinsriti vajadzīgajā ķermeņa daļā, atvieglo muskuļu smeldzi, iedarbojas kā dabīgs antiseptiķis, turklāt mazina alerģisku reakciju izraisītu niezi.

Mūsdienās ķermeņa un sejas procedūras ir visdažādākās, ar vien populārākas kļūst masāžas gan ar pašgatavotu skrubi uz sāls, cukura, medus vai sevišķi smalkā dzintara pūdera bāzes, gan ar dažādām pašmāju dabas veltēm, kas lietojamas iekšķīgi un arī klājamas uz sejas ādas starojuma atgūšanai. Tāpat cieņā ir no austrumiem aizgūtā karsto akmeņu masāža, mūsu pašu senču tradīcijās balstītā atpūta ar Latvijas pļavās lasītām ziedu tējām un nemainīgi populārās mālu vai šokolādes ietīšanas procedūras.

Baltic Beach Hotel & SPA, Jūrmala

Arī mazajiem ik dienas ir jādara savi svarīgie darbiņi, kas nogurdina, tādēļ arī viņi ir pelnījuši atpūtu un iespēju izbaudīt relaksējošu SPA ceļojumu! Jūrmalas SPA centri piedāvā masāžas un procedūras ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Pieejami dažādi rituāli un procedūras, kas veicinās veselību, kā arī labāku miedziņu un palīdzēs jautri atpūsties.

Austrumi vai rietumi – izvēle ir katra paša ziņā, bet labāko no abu debespušu pieredzes skaistumkopšanā iespējams atrast tieši Jūrmalā.

Vairāk par Jūrmalas SPA centriem un procedūrām lasiet šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40606093sec.