Jūrmalā aicina uz iedvesmas un piedzīvojumu stāstu vakariem

Pirmo reizi "Bezbailīgo stāstu vakars" Jūrmalā notiks 2020. gada 28. janvārī plkst.18.30 Jūrmalas Jaunatnes iniciatīvu centra telpās Raiņa ielā 50-40.

Šī vakara tēma – "Stopošanas brīvība". Laikā, kad pieredzes stāstu vakari kļūst arvien populārāki, ir pienācis brīdis šo tradīciju ieviest arī Jūrmalā, dodot iespēju tos apmeklēt ikvienam interesentam neatkarīgi no vecuma.

Pirmā "Bezbailīgo stāstu vakara" tēma – "Stopošanas brīvība", ar kuru iepazīstinās Reinis Debners – jaunietis, kurš ar stopošanas palīdzību apceļojis Eiropu. Šī stāsta mērķis nav padalīties ar iespaidiem un veicināt stopošanas kustības pieaugumu, bet caur piedzīvojumu iepazīstināt ar to, kā šāda aktivitāte pārbauda cilvēka izturību, veicina domāšanu, palīdz apzināties risku un norūda kā personību. Kopā runāsim par to, kā ķerot dzīves "saldās iespējas", mācīties, pilnveidot sevi un saglabāt mirkļa apziņu.

Stāstu vakaru mērķis ir iepazīstināt sabiedrību ar spilgtām personībām, aizraujošiem stāstiem, pieredzi un dzīves mācībām, kuras gūtas caur visdažādākajām dzīves situācijām.

Bezbailīgo stāstu vakari plānoti kā ikmēneša neformālu pasākumu kustība, katru reizi pieaicinot jaunu iedvesmas personu un iepazīstot jaunu tēmu.

Drosmīgi cilvēki. Drosmīgi stāsti. Neaizmirstami vakari.

Ieeja – bez maksas. Tēja un kafija būs, bet citus bezalkoholiskus un citādi nekaitīgus atspirdzinājumus sarūpē jau iepriekš!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48478985sec.