Desmitais Jūrmalas velomaratons norisināsies 30. augustā

Aicina riteņbraucējus un arī sportisko aktivitāšu cienītājus uz tradicionālo un jau desmito Jūrmalas velomaratonu, kurš norisināsies 30. augustā Dzintaros un kurā dalībniekiem tiek piedāvātas Isostar tautas 30km, Garmin ģimenes 15km un bērnu 0.5-1km distances .

“Šis jau būs desmitais Jūrmalas velomaratons un esam priecīgi, ka, lai arī dalībniekiem stingri būs jāievēro organizatoru un valstī noteiktos Covid-19 ierobežojumus, varēsim braukt kopā. Šogad būs ierastā Isostar tautas distance 30km garumā un Garmin ģimenes 15km distance, ko mēs jau uzskatām par velo “klasiku”, jo dalībnieki var salīdzināt savus rezultātus ar iepriekšējiem gadiem. ”, tā sacensību organizators Jānis Vanags.

Starts un finišs tāpat kā iepriekš būs Dzintara prospektā blakus koncertzālei. Gan dalībniekiem, gan pasākuma viesiem būs sarūpētas dažādas interesantas aktivitātes visas dienas garumā.

 “Jūrmalas velomaratons” ir viens no lielākajiem tautas velo sporta pasākumiem ne tikai šajā pilsētā, bet arī visā Latvijā, jo šīs populārās riteņbraukšanas sacensības jūnija pulcē tūkstošiem dalībnieku. Viskuplāk pārstāvēta, protams, ir Jūrmala, taču pasākumā piedalās arī vairāku citu Latvijas pilsētu un pagastu pārstāvji.

Jūrmalas velomaratona dalībnieku sastāvs meistarības ziņā ir ļoti dažāds, jo startē gan pazīstami sportisti, gan ikdienā ar riteni bieži braucošie, gan arī tādi, kuri uz riteņa uzkāpj samērā reti, taču allaž ir klāt šajā te jaukajā pasākumā Dzintaros. Jūrmalas velomaratonā var ieraudzīt visu vecuma pārstāvjus: veterānus, pieaugušos, jauniešus un arī mazus bērnus. Jo īpaši ir gaidīti vecāki ar saviem bērniem, izmantot iespēju gan pašiem aktīvi pavadīt laiku, gan arī iedvesmojot un mudinot bērnus pasportot svaigā gaisā. Lai stiprinātu patīkamās atmiņas par Jūrmalas velomaratonu, organizatori katram dalībniekam sarūpēs īpašu Jūrmalas pilsētas piemiņas medaļu, ar ko tiks iepriecināts finišā.

Pasākuma veiksmīgai norisei dalībniekiem būs stingri jāievēro organizatoru un valstī noteiktie Covid-19 ierobežojumi. Sacensību teritorijā apmeklētājiem un dalībniekiem ir jāievēro 2m distancēšanās ierobežojums ārpus starta koridora.

Reģistrēties sacensībām un ar nolikumu iepazīties var www.jurmalasvelomaratons.lv. Reģistrējoties ar Jūrmalas iedzīvotāja karti, dalība Jūrmalas velomaratonā ir bez maksas. Pasākumu organizē “Piedzīvojumu sacensību apvienība” (XEvents), uz velomaratonu aicina Jūrmalas pilsēta.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39750409sec.