Cilvēkiem ar invaliditāti Jūrmalā pieejams inventārs atpūtai pludmalē

Iedzīvotājiem ar invaliditāti, arī dažādiem funkcionāliem vai līdzsvara traucējumiem, Kauguru un Jaunķemeru pludmalē bez maksas ir pieejams atpūtas inventārs aktīvai atpūtai – tandēmriteņi, trīsriteņi un peldrati, kā arī sauļošanās krēsli.

Cilvēki ar dažādiem funkcionāliem vai līdzsvara traucējumiem var braukt ar tandēmriteni vai trīsriteni. Savukārt cilvēkiem ar kustību traucējumiem ir pieejami peldrati, kas dos iespēju baudīt jūras peldes, neraugoties uz ierobežotām kustību iespējām. Ja kustības ir ļoti ierobežotas, atbilstoša izvēle būs atpūta pludmalē uz īpaša, ar ritentiņiem aprīkota, zviļņa.

Pludmales inventāra izmantošanai katru dienu no plkst.10.00 līdz plkst. 20.00 tiek nodrošināts asistenta atbalsts bez maksas. Inventāra izmantošanas laiks un asistenta pakalpojums iepriekš jāsaskaņo pa tālruni 29103212, vai sazinoties e-pastā [email protected].

Pludmales inventāru var izmantot atpūtai Kauguru un Jaunķemeru pludmalē, kur  ir pieejamas ērtākas, paplašinātas pārģērbšanās kabīnes. Cilvēkiem ar kustību traucējumiem pielāgotas pārģērbšanās kabīnes ir arī Jaundubultu un Vaivaru pludmalē.

Inventārs atpūtai pludmalē, kā arī asistenta pakalpojums ir pieejams līdz peldsezonas beigām,15. septembrim. Pakalpojumi tiek nodrošināti Eiropas Sociālā fonda projektā “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Jūrmalā”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48808098sec.