Aicina piedalīties auto ekspedīcijā «Bāku medības Kurzemē»

Biedrība Dabas Draugi sestdien 16. decembrī aicina piedalīties auto ekspedīcijā Bāku medības Kurzemē. Ekspedīcijas mērķis ir atklāt Kurzemes skaistākās bākas un iepazīties ar Slīteres Nacionālā parka dabas bagātībām pavasarī.

Ekspedīcijas dalībnieki tiek aicināti pulcēties Mērsragā sākot no plkst. 10:00, lai varētu savā ģimenes un draugu lokā iepazīties ar Mērsraga akmeņaino jūrmalu. Noslēgums plānots plkst. 18:00 Ventspilī uz mola.

Ekspedīcijas gaitā mēs atklāsim Latvijā senāko bāku Ovīšos, Baltijā augstāko bāku – Miķeltorni, kā arī vairākas citas bākas, pie kurām iespējams pieiet ar kājām. Drosmīgākajiem ekspedīcijas dalībniekiem būs iespēja par nelielu samaksu uzkāpt dažās bākās, kā arī apmeklēt bāku ekspozīciju un klausīties Ovīšu bākas saimnieces stāstos par bāku nozīmi un dzīvi pie bākas daudzu gadu garumā.

Biedrība Dabas Draugi aicina ekspedīcijā piedalīties ģimenes ar bērniem, kā arī draugu komandas. Ekspedīciju vadīs biedrības dibinātājs Arvis Ozoliņš. Piedalīties ekspedīcijā iespējams, piesakoties biedrībā līdz 6. decembrim, nosūtot  [email protected] savas komandas nosaukumu un dalībnieku skaitu. Lai būtu vieglāk sagatavoties ekspedīcijai, visiem dalībniekiem būs iespēja e-pastā saņemt informāciju kā labāk sagatavoties ekspedīcijai dabā. Ekspedīcijas gaitām iespējams sekot http://www.dabasdraugi.lv lapā.

Biedrība Dabas Draugi pirmoreiz Bāku medības organizēja 2014. gadā un toreiz dažādos gadalaikos tika atklātas visas 19 Latvijas bākas. Ekspedīcijas gaitā sadarbībā ar Kurzemes TV tapa izzinošs raidījums par Kurzemes bākām. Raidījumu iespējams noskatīties bez maksas, sekojot adresei http://ej.uz/KurzemesBaakas interneta pārlūkā.

Biedrība Dabas Draugi ir brīvprātīgo jauniešu organizācija, kuras misija ir veidot radošu vidi, kurā aktīvi jaunieši varētu paust savu dabas mīlestību, radot jaunas aktīvās atpūtas iespējas Latvijā, un skaidrot aktīvās atpūtas priekšrocības sabiedrībā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13378716sec.