Aicina iepazīties ar velo izbrauciena «Velo vieno 2021» aktualitātēm

Pilsētas iedzīvotāji un viesi šogad vasaras sezonu Ventspilī, aicināti atklāt ar individuālo velo izbraucienu pa pilsētu, atrodot noteiktus objektus Ventspils pilsētā un piedalīties velosipēda izlozē!

Velo izbrauciena dalībniekiem, novērtējot savus spēkus, piedāvāti divi braucienu maršruti ar dažādiem uzdevumiem - 6 km distance ar 8 uzdevumiem un 12 km distance ar 16 uzdevumiem. Lai uzdevumus izpildītu, dalībniekiem būs nepieciešama ierīce ar fotokameru vai fotoaparāts. Velo izbraucienu maršruti ir lokveida, tāpēc uzsākt izbraucienu un pildīt uzdevumus varēs no sev ērtākās vietas pilsētā. Distanci var veikt arī ejot un nūjojot.

Dalībniekiem būs iespēja izvēlēties, vai velo izbraucienu ar orientēšanās elementiem veikt ar mobilās aplikācijas Actionbound palīdzību, vai saņemt karti ar uzdevumiem digitālā formātā vai drukātā veidā. Saņemt jebkuru informāciju par velo braucienu iespēja 8. un 9. maijā, visas dienas garumā no plkst. 10.00 – 20.00 pie Prāmju termināla (Dārzu ielā 6, Ventspils), kā arī 15. un 16. maijā no plkst. 10.00 – 20.00 Pārventā pie Pārventas bibliotēkas (Tārgales iela 4, Ventspils) Tūrisma informācijas centra informatīvajā teltī.

Abās nedēļas nogalēs, abos pilsētas krastos dalībnieki, kuri piedalīsies individuālajā veloizbraucienā un pildīs maršruta uzdevumus, vai veiks distanci ejot un nūjojot, varēs piedalīties izlozē, kurā galvenā balva būs velosipēds. Lai piedalītos izlozē, ir nepieciešams izpildīt uzdevumus aplikācijā vai drukātajā formātā. Drukātās, aizpildītās veidlapas aicināti iesniegt Tūrisma informācijas centra informatīvajā teltī līdz 9.maija plkst.20.00. Izlozes notiks 10. maijā plkst. 10:00 un 17. maijā plkst. 10:00.

Drošības un ērtības nolūkos, piedaloties velobraucienā, Ventspils Tūrisma informācijas centrs iesaka izmantot pilsētā labiekārtotos veloceliņus, kā arī, ievērojot pašreizējos epidemioloģiskās drošības pasākumus, Ventspils TIC aicina doties velo izbraucienā individuāli vai savas mājsaimniecības ietvaros.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60037398sec.