Ventspilī notiks dzīvās mūzikas «Strūklaku strīms #03»

“Strūklaku strīma” straumēšana šajā piektdienā, 21. maijā pietur pie “Dzirnakmens”. No plkst. 18:00 trīs dzīvās mūzikas piepildītas stundas dabā un tiešsaistē Ventspils Kultūras centra Facebook lapā. Ar savstarpēji atšķirīgām programmām sevi prezentēs ansamblis “Windy Temper”, indīroka grupa “Tasteful” un Latvijā popularitāti iemantojušais ventspilnieks Edvards Grieze jeb Ed Rallidae.

“Tasteful” ir jauna latviešu indīroka grupa, kas savu darbību aizsāka Ventspils mūzikas vidusskolā. Viņu kompozīcijas ved klausītāju cauri mūzikas piedzīvojumam, gleznojot skanējumu ar sintezatoriem un efektu pedāļiem, iekļaujot alternatīvās, dream-pop un arī psihodelikas iezīmes. Šobrīd grupa ir izdevusi divas dziesmas, kur dziesmai “In The Dark” videoklipa fragmenti ir filmēti Ventspils Mazbānīša stacijā.

Edvards Grieze jeb Ed Rallidae ir 26 gadus vecs mūziķis no Ventspils, kurš muzicē jau kopš četru gadu vecuma. Pirmo skatuvisko pieredzi guvis popgrupas “Jūras akmentiņi” sastāvā. Karjeras laikā Edvards ir sadarbojies ar tādiem zināmiem pašmāju māksliniekiem kā Aminatu, Makree, Rassell, Rodion Gordon u.c.

Vokāli instrumentālais ansamblis “Windy Temper” ir unikāls ar to, ka lielākā daļa dalībnieku spēlē kopā jau kopš pirmajām klasītēm Ventspils Centra sākumskolā. Šodien tie ir mūzikā pieredzējuši un varoši jaunieši. Pagājušā gada nogalē nosvinējuši savu pastāvēšanas 10 gadi, jubilejas koncertā muzicējot kopā ar romūziķiem Ivo Fominu un Ati Ieviņu.

“Strūklaku strīms” ir filmēšanas notikumu sērija maija piektdienu vakaros pie Ventspils strūklakām, kas redzama tiešraidē Ventspils Kultūras centra Facebook lapā. Pirmā straumēšana notika 7. maijā pie strūklakas “Fregate “Valzivs””, kurā piedalījās kustības “Latvian beat” pamatlicēji – Roberts Gobziņš un Mārcis Grīnbarts, paraugdemonstrējumus miksēšanā uz lenšu magnetofoniem rādīja Mixmaster Raitis. Otrajā straumēšanā pie strūklakas “Kāpu priede” viesojās dīdžejs Bogdans Tarans, kura atskaņotās house mūzikas programmā piedalījās dziedātāja Evilena Protektore un mūziķis Renārs Lācis.

Filmēšanas aktivitātes norises vietā aicinām būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos ierobežojumus un rekomendācijas, lai ierobežotu vīrusa Covid-19 izplatību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.528929sec.