Ventspilī notiks noslēdzošais Strūklaku strīms ar dīdžeju Mixmaster AG

Maija pēdējā piektdienā, 28. maijā, noslēdzošā “Strūklaku strīms #04” straumēšana no “Saules laiviņām” dabā un tiešsaistē Ventspils Kultūras centra Facebook lapā. Vakara pirmajā daļā piedalīsies Ceļojošie Literārās Akadēmijas adepti sinerģijā ar mūzikas grupu “Grēcīgie partizāni”. Otrajā daļā divas stundas “good groove antivīrusu” viegli bezbēdīgā noskaņā ar brīvā stila vokālām improvizācijām piedāvās leģendārais Mixmaster AG.

Ceļojošie Literārās Akadēmijas adepti ir laikmetīgās dzejas eksperimentālisti, kuru dažādība ir atradusi kopīgu vietu vārdos. Šajā reizē dzejas lasījumā “Transformācijas” piedalīsies dzejnieki Andris Alps, Anete Dance, Ieva Būmane, Daniels Maršans, Ieva Viese-Vigula, Linda Gabarajeva, Agnese Radziņa, Līva Marta Roze, Pēcs Rudens (Ivars Vācers), Sintija Sudmale, Maija Priedīte, Māra Ulme un citi. Klausītāji varēs iepazīties ar dzejnieku jaunākajām sajūtām, kas transformējušās vārdos un, iespējams, pievērst uzmanību arī savai iekšējai pasaulei un tam, kas mums visiem ir kopīgs. Vienā programmā ar jaunajiem dzejniekiem dzirdēsim grupu “Grēcīgie partizāni”. Tās dalībnieks Kārlis Pūķis jau 8 gadus spēlē pankroku, pašlaik iesaistīts dažādās mūzikas, kā arī turpina muzicēt individuāli dažādos pasākumos, festivālos un arī spēlēdams uz ielas. Emīls Koļesņikovs ir grupas vokālists, nodarbojas arī ar ierakstu miksēšanu. Arno Titovs jau kopš agras bērnības apgūst vijoles spēli, to arī spēlē grupā. Savukārt, grupas dalībniece Anete Dance spēlē veļas dēli.

Mixmaster AG ir leģendārs Latvijas dīdžejs, kurš joprojām ir, kā pats saka – “hārdkōr vinilists un hiphopa fundamentālists”. Uzstājies visnotaļ plaša spektra pasākumos – no fankī bāriem un breika džemiem, līdz pagrīdes reiviem, house klubiem un pludmales festivāliem. Spēlējis kopā ar tādām zvaigznēm kā Moby, Nightmares On Wax, Westbam, De La Soul, Cassius, Gus Gus dj-team un daudziem citiem pasaulē plaši pazīstamiem māksliniekiem. Mixmaster AG, jeb īstajā vārdā Andris Gailis, labi zināms arī kā MC, repotājs un vārdu rīmētājs, ansambļa “Bezgalībieši” dalībnieks. Laika gaitā ir vadījis muzikālus raidījumus dažādās radio stacijās – Super FM/EHR, NABA, RīgaRadio.

“Strūklaku strīms” ir filmēšanas notikumu sērija maija piektdienu vakaros pie Ventspils strūklakām, kas redzama tiešraidē Ventspils Kultūras centra Facebook lapā. Pirmā straumēšana notika 7. maijā pie strūklakas “Fregate “Valzivs””, kurā piedalījās kustības “Latvian beat” pamatlicēji. Otrajā straumēšanā pie strūklakas “Kāpu priede” viesojās dīdžejs Bogdans Tarans, kura atskaņotās house mūzikas programmā piedalījās dziedātāja Evilena Protektore un mūziķis Renārs Lācis. Savukārt, trešais strīms pie strūklakas “Dzirnakmens” straumējās dzīvās mūzikas noskaņās ar grupām “Windy Temper”, “Tasteful” un mākslinieku Ed Rallidae.

Norises atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Filmēšanas aktivitātes norises vietā aicinām būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos ierobežojumus un rekomendācijas, lai ierobežotu vīrusa Covid-19 izplatību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54567218sec.