Tirdzniecībā pieejams Ventspils 2022. gada fotoattēlu kalendārs

No 10. decembra tirdzniecībā Ventspilī pieejams 2022. gada Ventspils fotoattēlu kalendārs. Kalendārā tradicionāli redzamas Ventspils raksturīgās pilsētas ainavas,  tūristu iecienītās vietas un objekti, kas gadalaikiem ritot, skaistos fotoattēlos atgādina par apmeklējuma iespējām.

Kalendāru mazumtirdzniecībā ir nopērkams Ventspils muzejā, grāmatnīcās "Gaisma", "Globuss A", "Jāņa Rozes grāmatnīca", "Charlot LV", "Rubīns", Amatu mājas suvenīru salonā "Ventiņpūrlāde", veikalā “Daba”, “Mājai un dārzam” Celtnieku ielā 22, “Eldo” Durbes ielā 38/40, kā arī veikalos "Citro": Andreja ielā 5, Kroņa ielā 17, Lidotāju ielā 21,Lielajā prospektā 26, Poruka ielā 16, Saules ielā 102, Talsu ielā 6, Tārgales ielā 63, Robežu ielā 130, novadā: Ugālē, Popē un Piltenē.

Kalendārā atzīmētas vārda dienas, svētku un atceres dienas, nozīmīgākie pasākumi Ventspilī 2022. gadā, Ventspils populārāko tūrisma objektu kontakti, planetārā prognoze u.c. Tajā iekļauti gan vairāki Ventspils 2021. gada fotoattēlu konkursam iesniegtie darbi, gan vietējo fotogrāfu fotoattēlu izlase, kas atspoguļo pilsētas iedzīvotāju un viesu iecienītākās atpūtas un izklaides vietas Ventspilī. Šogad Ventspils bilžu kalendārā jaunums – visai izvietotajai informācijai pieejami tulkojumi arī angļu valodā, kas sniedz iespēju kalendāru lietot arī ārvalstīs.

Ik gadu kalendāra iznākšana ir lieliska iespēja ventspilniekiem iepriecināt savus draugus, ģimenes, kolēģus un sadarbības partnerus, pasniedzot kalendāru kā dāvanu. Foto kalendārs prezentē un iepazīstina arī pilsētas sadarbības partnerus un viesus gan Latvijā, gan ārvalstīs. Viens no kalendāra izdošanas mērķiem ir, ar krāšņajiem fotoattēliem, ieinteresēt topošos pilsētas viesus un attēlot mūsu pilsētas skaistumu, kas radītu vēlmi apciemot Ventspili.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52839303sec.