Ventspilī notiks XIX Starptautiskā bardu saieta «Tatjanas diena» gala koncerts

22. janvārī, plkst. 16.00 Ventspils koncertzālē “Latvija” notiks XIX Starptautiskā bardu saieta "Tatjanas diena" gala koncerts. Draugi atkal satiekas!

XIX Starptautiskā bardu saieta „Tatjanas diena” ietvaros šogad notiks tikai viens koncerts, kurā uzstāsies autori – izpildītāji no Ventspils, Rīgas, Daugavpils, Viļņas, Lodzas,  Varšavas Pērnavas, Tallinas,  Maskavas, Pleskavas, Sietlas!

Arī šogad, kā jau ierasts, festivālā aicināti piedalīties pastāvīgajai publikai jau zināmie bardi, kā arī autori – izpildītāji, kuri uz skatuves Ventspilī kāps pirmo reizi, kopumā no deviņām valstīm.  Piesaistīt jaunus un interesantus žanra pārstāvjus ļauj ne tikai saieta „Tatjanas diena” augstā reputācija, bet arī Ventspils autoru – izpildītāju dibinātie kontakti, piedaloties dažādos festivālos un koncertos.

Daļa no izpildītājiem, kuri epidemioloģiskās situācijas dēļ nevarēs ierasties Ventspilī, publikai uzstāsies, izmantojot mūsdienīgus saziņas līdzekļus, taču lielākā daļa ir gatavi pārvarēt attālumu un robežas arī šajā tikšanās reizē!

Biļetes pārdošanā no 13. janvāra "Biļešu serviss" kasēs visās Latvijas pilsētās un interneta vietnē https://www.bilesuserviss.lv/  Pasākuma vietu skaits ierobežots.

Pasākuma cena – 5,00 EUR, skolēniem, studentiem un pensionāriem - 3 EUR.

Tatjanas dienu organizē Ventspils Nacionālo kultūras biedrību asociācija.

Pasākums paredzēts tikai vakcinētām vai Covid-19 pārslimojušām personām, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Bērniem, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros. Bērniem līdz 12 gadu vecumam tests nav jāuzrāda.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51662993sec.