Piejūras kempings uzsāk vasaras sezonu

Arī šajā vasaras sezonā Ventspils viesiem tiek piedāvāta mierpilna atpūta Piejūras kempingā, meža ielokā, pārsimts metru attālumā no Ventspils Zilā karoga pludmales. Sezonas ieskaņā, līdz 10. jūnijam, sagatavots īpašs piedāvājums skolēniem, kuri kopā ar klasi dodas ekskursijā uz Ventspili, kā arī, uzlabojoties laikasptākļiem, rezervācijai pieejamas arī nojumes atpūtai un piknikam dabā.

Tuvojoties mācību gada noslēgumam un sagaidot skolēnu vasaras brīvlaiku, klašu kolektīviem, kas dodas ekskursijā uz Ventspili, sagatavots īpašs piedāvājums nakšņošanai Piejūras kempingā. Rezervējot kempinga mājiņas “Aleja” vai “Mētras” nakšņošanai līdz šī gada 10. jūnijam, iespējams izmantot 15% atlaidi no pamatcenas. Akcijas periodā netiek piemērota atlaide ar ventiem.

Tāpat, sākoties vasaras tūrisma sezonai, Piejūras kempingā iespējams rezervēt nojumi ģimeniskam piknikam vai saviesīgām tikšanās reizēm brīvā dabā. Kopskaitā kempinga teritorijā pieejamas 3 nojumes, no kurām katra paredzēta līdz 15 personām. Pakalpojums tiek piedāvāts gan kempinga viesiem, gan arī citiem interesentiem.

Piejūras kempingā viesiem pieejamas kopskaitā 43 mājiņas, 70 labiekārtotas treileru pieslēguma vietas un 300 telšu vietas. Kempinga teritorijā atrodas divas servisa ēkas, kurās pieejamas labierīcības, pašapkalpošanās virtuve un vasaras sezonā – kafejnīca. Vēl viesu labsajūtai Piejūras kempingā tiek piedāvāta sauna un karstā ūdens baļļa. Teritorijā ierīkoti sporta laukumi – volejbola un basketbola, kā arī bērnu rotaļu laukums. Papildus nakšņošanai kempingā iespējams rezervēt banketu zāli ar ietilpību līdz 40 personām.

Piejūras kempings atrodas Ventspils pilsētas zaļajā zonā, vien dažu kilometru attālumā no pilsētas centra un aptuveni 500 metrus no Ventspils Zilā karoga pludmales. Kempinga teritorija robežojas ar Piejūras brīvdabas muzeju un Piejūras parku. Netālu no kempinga atrodas Bērnu pilsētiņa, Pludmales akvaparks un citi tūristu iecienīti objekti.

Rezervāciju iespējams veikt, rakstot e-pastā [email protected], zvanot pa tālr. 63627925, kā arī izmantojot tiešsaistes rezervēšanas vietni www.booking.com. Sīkāka informācija par Piejūras kempingu pieejama mājaslapā www.camping.ventspils.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48578906sec.