Šovasar Ventspilī festivālā pulcēsies labākie Latvijas street food pārstāvji

22.-24. jūlijā Ventspilī norisināsies jubilejas ielu sporta un kultūras "Ghetto Games Festivāls", informē portāls balticevents.info. Jau desmito reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī – lielākajā alternatīvo sporta veidu un ielu kultūras notikumā Baltijā – Ghetto Games Festivālā 2022, informē portāls balticevents.info.

“Ghetto Games Festivāla” ietvaros arī šogad notiks “Ghetto Food” festivāls, kas skeitparkā pulcēs Latvijas labākos street food pārstāvjus.

Trīs dienu garumā tiks izcepti neskaitāmi frī kartupeļu kilogrami, pluicināta sulīga gaļa burgeriem, griezti dārzeņi, jauktas mērces, dzesēti atspirdzinošie dzērieni, gatavoti bezalkoholiskie kokteiļi.

Šī gada jaunums – malkas krāsnī ceptas picas, no miltiem un dažādu veidu sieriem, kas atvesti taisnā ceļā no Itālijas. Pašu ceptā maizē labākais kebabs Rīgā, kā arī vegāno un veģatāro ēdienu meistari ar saviem burgeriem, vrapiem, pelēko zirņu falafeli, vietējo tofu un citiem ēdieniem. Zivju cienītājiem – fish & chips, sālās krepes ar tunci vai garnelēm.

Īpaši tiks padomāts par festivāla mazākajiem apmeklētājiem, piedāvājot saldējumu šķirnes, vasarīgus saldējumu kokteiļus, saldās krepes vai Beļģu vafeles.

Ka ziņo paši festivāla rīkotāji, jubilejas festivāla programma vēl tiks papildināta ar vairākām aktivitātēm un jauniem sporta veidiem. Plašāka informācija par festivālu un festivāla programmu var iepazīties oficiālā pasākuma mājaslapā www.ggfest.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46446085sec.