Skolēnu brīvlaikā iegriezies Ventspilī

Ikgadējais skolēnu brīvlaiks ir klāt! Aicinām jauniešus un ģimenes ar skolas vecuma bērniem aizraujoši, aktīvi un izglītojoši pavadīt rudens brīvlaiku Ventspilī! Šeit ikviens var atrast atpūtas un izklaides iespējas visdažādākajām gaumēm. Šogad ir iespēja piedalīties un gūt spilgtas emocijas Helovīna jeb Visu svēto dienas organizētajos pasākumos. Neapšaubāmi viens no galvenajiem objektiem, kuru būtu nepieciešams apmeklēt - Zinātnes centrs “VIZIUM”, kas piedāvā vairāk kā 80 interaktīvu eksponātu, zinātnes šovu, laboratoriju, mācību klases un tehniski radošās darbnīcas, kas ir pieejamas apmeklētājiem, iepazīstinot ar fiziku, ķīmiju un citām dabaszinātnēm.

Savukārt, no 27. līdz 30. oktobrim Zinātnes centrā “VIZIUM” valdīs arī īpašs Helovīna noskaņojums. Zinātnes centra raganiņas, aicinās ģimenes ar bērniem uz QR koda medībām, raganu darbnīcu un pārsteigumiem pilno zinātnes šovu! Uzzini vairāk ŠEIT.

Ventspils Jauniešu māja 28. un 29. oktobrī – rīko gada gaidītāko pasākumu “Šausmu trase 2022”. Dažādi uzdevumi, noslēpumi un baisi meža tēli gaida savus drošsirdīgos apmeklētājus šo divu vakaru garumā, lai kopā izbaudītu šos baisos un jauniešu iemīlētos svētkus. Uzzini vairāk ŠEIT.

Izbaudīt ūdens priekus un lielisku atpūtu dažādās ūdens atrakcijās piedāvā Ūdens piedzīvojumu parks. Atrakciju zonā izklaidi sniedz mākslīgo viļņubaseins, slīdrenes un kalnu upe, SPA vannas, siltais baseins, kā arī bērnu baseins. SPA zonā ir pieejamas saunas, turku pirts un sāls istaba, masāžas dušas un aukstā ūdens toveris.

Ledus halles slidotava skolēnu brīvlaikā piedāvā visiem aktīvas atpūtas cienītajiem kāpt uz slidām, spēlēt hokeju vai izbaudīt slidošanu disko gaismu un mūzikas pavadījumā! No 24. līdz 30.oktobrim Ventspils ledus halles slidotava būs pieejama katru dienu. Uzzini vairāk ŠEIT.

Ceļojumu kosmosa pasaulē ar 360 grādu filmu palīdzību nodrošina Jaunrades nama planetārijs, savukārt Observatorijā labvēlīgos laika apstākļos var veikt Saules novērojumus izmantojot augstas kvalitātes teleskopu. Vairāk informācijas un seansa laiki ŠEIT.

Turklāt no 25. līdz 27. oktobrim Jaunrades namā skolēniem tiek piedāvātas arī radošās darbnīcas ar dažādā veida nodarbībām: automodelisms, jautra elektronika, kokapstrāde u.c. Uzzini vairāk ŠEIT.

Ventspils muzeja struktūrvienības - Livonija ordeņa pils, Amatu māja, H. Dorbes muzejs “Senču putekļi” un Piejūras brīvdabas muzejs aicina iepazīt patstāvīgās ekspozīcijas, muzeju jaunumus, kā arī ar iepriekšēju pieteikšanos iespējams piedalīties dažādās radošās meistarklasēs. Savukārt, vēl tikai līdz 30. oktobrim pastāv iespēja doties aizraujoša piedzīvojumā ar Piejūras brīvdabas muzeja 100 gadus senu tvaika lokomotīvi “Mazbānītis”.

Ventspils Bērnu bibliotēka, Ventspils bibliotēkas Reģionālais mācību centrs, Pārventas bibliotēka un Gāliņciema bibliotēka rudens brīvlaikā skolēnus aicina apmeklēt bezmaksas nodarbības un pasākumus, lai lietderīgi pavadīt brīvo laiku, iesaistītos dažādās radošās aktivitātēs, apgūtu digitālo rīku lietošanu un satiktos ar draugiem. Pasākumu programmu aplūko ŠEIT.

Kinoteātris “RIO” piedāvā uz lielā ekrāna noskatīties filmu vai multfilmu. Seansu laiki ŠEIT.

Pie tam, Ventspils un tās apkārtne piedāvā vairākas vietas, kurās šobrīd var doties garākās vai īsākās pastaigās, lai baudīt krāšņu rudens ainavu. Zelta rudens meklējumos var doties uz Reņķa dārzu, Jūrmalas parku un Bušnieku ezera dabas taku. Savukārt, Dienvidu mola promenāde - lieliska vieta, lai sajust dabas stihijas spēku un notvert stiprās vēja brāzmas. Ostas ielas promenādes jaunais posms pārsteigs ar skatu uz Ventu, jūras vārtiem, senajām ostas darbnīcām, iespaidīgo boju kolekciju, eksponēto loču kuģi “Rota” un jauno vides objektu ar vēstures liecību - dzenskrūvi “Cilvēciskais spēks”.

Iepazīsties ar citiem notikumiem un piedāvājumiem Ventspilī iespējams visitventspils.com mājas lapā.

Ventspils Tūrisma informācijas centrs skolēniem vēl aizraujošas un notikumiem bagātas rudens brīvdienas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.86773086sec.