Aicina pieteikt kopā skatīšanās vietas Sarunu festivālam LAMPA

20. un 21. augustā uz aizraujošām sarunām par sabiedrībai būtisko aicinās septītais Sarunu festivāls LAMPA. Ja epidemioloģiskā situācija būs labvēlīga, lai tiktos klātienē,  festivāls norisināsies jaunās sarunu vietās Cēsu pilsētvidē, savukārt jebkuros apstākļos to varēs skatīties festivāla mājaslapā un citās platformās. Festivāla rīkotāji aicina līdz 25. jūnijam pieteikt LAMPAS kopā skatīšanās vietas Latvijā un ārpus tās, lai sniegtu cilvēkiem iespēju kopā skatīties un apspriest festivāla pasākumus, ievērojot valstī tobrīd aktuālos drošības nosacījumus.

Kopā skatīšanās vietas pieteikšana ir iespēja kļūt par spuldzīti LAMPAS norises kartē un sarunu kultūras vēstnesi savā kopienā. Tā var būt jebkura publiska vai apmeklētājiem atvērta vieta, kur ir svarīgas LAMPAS vērtības. Kopā skatīšanās vietas ar festivāla atbalstu organizē to “saimnieki” – iestādes darbinieki, kultūrvietas īpašnieki, draugu grupa vai mājas iedzīvotāji – jebkurš, kurš ir gatavs uzņemt pie sevis kādu daļu LAMPAS “gaismas” – sarunas par svarīgo un aktuālo un cilvēkus, kuri vēlas tajās piedalīties.

“Mums ir prieks, ka pagājušajā gadā aizsāktā kopā skatīšanās vietu tradīcija turpina attīstīties, arī šogad piedāvājot iespējas tiem, kuri dažādu iemeslu dēļ nevar būt Cēsis, attālināti piedalīties saturīgās sarunās un justies vienotiem ar festivāla norisēm. LAMPAS kopā skatīšanās vietas ir labs impulss esošo vietējo kopienu stiprināšanai un arī jaunu veidošanai, un mēs ceram, ka vietējo iedzīvotāju vēlme un interese par iespējām veidot pasākumus, iekļaujot visus tās locekļus, turpināsies arī pēc festivāla,” uzsver Zane Matesoviča, British Council pārstāvniecības Latvijā vadītāja.

Kopā skatīšanās vietu saimnieki aicināti pieteikties līdz 25. jūnijam pie koordinatores Kristīnes Ļeontjevas, rakstot uz [email protected] un norādot pārstāvēto organizāciju vai vietu. Iedegt LAMPU savā apkaimē – izveidot kopā skatīšanās vietu var ikviens. Līdz ar vēlēšanos būt daļai no sabiedrībā populārā Sarunu festivāla LAMPA jābūt gatavam kopā skatīšanās vietu atvērt un padarīt brīvi pieejamu visiem, kuri vēlas piedalīties un iesaistīties sarunās. Tāpat vietu saimniekiem pašiem ir jāgādā par tehnisko nodrošinājumu – datoru, ekrāna skaņas iekārtām un interneta pieslēgumu.

Lai kopā skatīšanās izdotos un sagādātu prieku visiem tās dalībniekiem, pirms festivāla norises Sarunu festivāla LAMPA un British Council pārstāvniecības Latvijā  pārstāvji aicinās kopā skatīšanās vietu organizatorus piedalīties tiešsaistes mācībās. Tajās varēs iegūt praktisku informāciju par iekļaujošu pasākumu rīkošanu un komunikāciju, kas noderēs, rīkojot ne tikai šo, bet arī citus pasākumus. LAMPAS komunikācijas eksperti iepazīstinās ar praktiskiem ieteikumiem, kā piesaistīt auditoriju, bet British Council komanda dalīsies zināšanās par to, kā izprast savas kopienas vajadzības un veidot pasākumus, iekļaujot visus tās locekļus.

LAMPAS kopā skatīšanās vietas tiek veidotas sadarbībā ar British Council pārstāvniecību Latvijā. Finansiālu atbalstu sniedz arī Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Festivāla komandu veido Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank Latvija, Cēsu novada pašvaldība, komunikācijas vadības aģentūra “Deep White”, reklāmas aģentūra “Armadillo” un “British Council” pārstāvniecība Latvijā. 

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40619898sec.