Tuvojas Cēsu novada restorānu nedēļa

Oktobra izskaņā, sākot no 30.oktobra līdz 7.novembrim, gaidāma Cēsu novada restorānu nedēļa. Šogad akcijā piedalīsies arī jaunā novada restorāni no Līgatnes, Amatas un Pārgaujas. Cēsu novada iedzīvotājiem un viesiem būs lieliska iespēja baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši draudzīgām cenām. Gardēžus ieturēt maltīti aicinās 12 Cēsīs un novadā iemīļoti un zināmi restorāni.

Vai rudenim ir garša? Un smarža? Jā! Gaisā vējo saldens ābolu un dzērveņu aromāts, kurš sajaucas krāsaino rudens lapu un zemes smaržu. Bagātīgā rudens raža sniedz lieliskas iespējas gardiem ēdieniem. Baudi rudens dūmakaino, bagātīgo un sātīgo garšu Cēsu novada restorānu nedēļā.

Restorānu nedēļā piedalīsies viesnīcas “Villa Santa” restorāns, restorāns “Jāņoga”, viesnīcas “Jonathan SPA Estate” restorāns, restorāni “Kārļamuiža” un “Ungurmuiža”, H.E. Vanadziņš. Ziemeļu restorāns, saimniecības “Kalna Paltes” pop up paGALMA restorāns, Pavāru māja Līgatnē, restorāns “Kannas” Zaubē, kafejnīca “Zeit”, restorāns “1815” Līgatnē un pop up restorāns “Ozolaine” kopā ar Elmāru Tanni.

Kā ierasts, viesi varēs baudīt trīs kārtu maltīti. Katrā no restorāniem būs pieejams īpašais piedāvājums vērtībā no 20,00 EUR līdz 30,00 EUR. Ēdienkartes atšķirsies no uzņēmumu ikdienā piedāvātā ēdienu klāsta, sniedzot neatkārtojamu gastronomisko baudījumu un izceļot sātīgo rudens garšu, kuru dod kvalitatīvi un gardi sezonas produkti.

Restorāni, sastādot ēdienkartes, būs parūpējušies arī par veģetārām maltītēm.
Lai gardēži varētu savlaicīgi iepazīties ar rudens restorānu nedēļas piedāvājumu un izvēlēties sev tīkamākās maltītes, drīzumā katra restorāna sarūpētā ēdienkarte būs pieejama Cēsu Tūrisma informācijas centra mājas lapā www.visit.cesis.lv un sociālajos tīklos. Pirms došanās uz izvēlēto restorānu, obligāti jāveic galdiņu rezervācija.

Restorāni darbosies saskaņā ar aktuālajiem Ministru kabineta noteikumiem, ievērojot visus piesardzības pasākumus.

Cēsu restorānu nedēļa pirmo reizi notika 2018. gada pavasarī.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59907413sec.