VIDEO: Cēsu bērni iedzied aicinājumu vecvecākiem nebīties no potes

Lai veicinātu pandēmijas riskam visvairāk pakļauto iedzīvotāju daļu, seniorus, vakcinēties, tādā veidā atgriežoties ierastā dzīves ritmā, Cēsu popgrupa “Hey” iedziedājusi dziesmu “Čiks” ar aicinājumu vecvecāku paaudzei nebaidīties no potes.

Dziesmas vārdu autore – Inga Cipe, mūzikas autore – Ina Aizgale. Dziesma tapa, atsaucoties Cēsu novada pašvaldības aicinājumam izveidot motivējošu vēstījumu vecākās paaudzes uzrunāšanai.

Dziesmas “Čiks” vārdu autore Inga Cipe stāsta: “Ideja nāca no Lolitas Kokinas, paldies viņai par to! Uzreiz sekoja telefona zvans Inai Aizgalei, kura arī bija gatava sadarbībai. Sapratām, ka jāreaģē ātri, lai bērni var veiksmīgāk atgriezties skolās, pulciņos, lai arī pieaugušo dzīve atkal varētu ritēt normālu gaitu. Darbu veicām attālināti, Ina Aizgale radīja piecus, sešus mūzikas variantus, no kuriem izvēlējāmies vienu, ko nosūtījām bērniem mājās mācīties. Pirmdien tikāmies pa vienam, lai iefilmētu bērnus Maija parka bērnu laukumā, bet no plkst.16 līdz plkst.20 bērni pa vienam tika vesti studijā dziesmas iedziedāšanai. Izlīdām drusku caur adatas aci, bet tas ir tas, ko šajā situācijā varam dot sabiedrībai”.

Kā akcentē pašvaldības vakcinācijas projekta vadītāja Lolita Kokina, “esam pateicīgi visiem iesaistītajiem, autoriem, solistēm un viņu vecākiem par sirsnīgo galarezultātu”.

Pēc viņas teiktā, Pēc viņas teiktā, dziesmas mērķis būs sasniegts, ja kaut dažus seniorus šādi izdosies uzrunāt.

“Mēs ceram un ticam, ka mērķauditoriju – vai nu tieši, vai caur bērniem, mazbērniem – šis vēstījums sasniegs,” saka L.Kokina.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97303104sec.