Cēsīs skanēs “Roks pret okupāciju”

2022. gada 12. martā Cēsu pils parkā ar zināmāko pašmāju rokgrupu dalību norisināsies atbalsta koncerts Ukrainai "Roks pret okupāciju". Pasākumā mūziķi vērsīs uzmanību uz Krievijas nežēlīgo iebrukumu, aicinot atbalstīt Ukrainas centienus nosargāt brīvību, savā Facebook vietnē vēsta pasākuma organizētāji.

Vakara gaitā uzstāsies tādas Latvijā plaši pazīstamas grupas kā "Pērkons", "Dzelzs vilks", "Inokentijs Mārpls", "Oranžās brīvdienas", Queentessence un Rihards Saule, kā arī sagaidāmi vēl iepriekš neizziņoti muzikāli pārsteigumi.

Koncerts, ko organizē Cēsu "Fonoklubs" un grupa "Oranžās brīvdienas", būs bezmaksas, taču pasākuma apmeklētāji tiks aicināti neaizmirst par traģiskajiem notikumiem, kas risinās tik tuvu Latvijai, un ziedot Ukrainas atbalstam, zvanot uz “Ziedot.lv” norādīto tālruni 9000 6086.

Koncerta sākuma laiks ir paredzēts plkst. 17:00, bet noslēgums – 22:00.

Koncertu vadīs rokmūzikas pazinējs Gustavs Terzens un tā video tiešraidei, ko nodrošinās "ReTV", būs iespējams sekot video vairākos pašmāju medijos.

“Viena no lietām, ko ikviens varam darīt šādā laikā, ir runāt un skaļi stāstīt par notiekošo Ukrainā,” saka viens no pasākuma rīkotājiem – “Fonokluba” programmas direktors Marts Sildniks. “Tā kā rokmūzika vienmēr ir asociējusies ar pretošanos, tad vēlējāmies sniegt savu artavu, sarīkojot skaļu koncertu par godu īstajām šī laika rokzvaigznēm – apbrīnojami sīkstajiem ukraiņiem.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9696281sec.