Liepājā aicina mazākos apmeklētājus uz koncertuzvedumu «Jaunie Sīpoliņa piedzīvojumi»

Pirmdien, 12. februārī Liepājas koncertzāle “Lielais dzintars” aicina jaunākos apmeklētājus, pasniedzējus un ģimenes uz diviem koncertuzveduma “Jaunākie Sīpoliņa piedzīvojumi” seansiem pulksten 10 un 12.

Mazais un drosmīgais Sīpoliņš grib atbrīvot no cietuma visus netaisnīgi ieslodzītos. Bet, lai to izdarītu, viņam būs jāsadraudzējas ar Ķirsēnu, Zemenīti un labo Kurmieni. Ceļā viņš satiks arī Ķirbīti, Mellenīti, raudulīgo Hercogu Mandarīnu, dusmīgo Bruņinieku Tomātu, nejaukās grāfienes Ķirses un neizlēmīgo Advokātu Zirni.

Kā viss risināsies, apmeklētāji uzzinās noklausoties koncertuzvedumu, kurā līdzās populārām latviešu dziesmām ieskanēsies arī skaistā un aizrautīgā itāļu mūzika, kā arī tango un tarantellas ritmi.

Muzikālā koncertuzveduma lomās iejutīsies Latvijā labi zināmi mākslinieki: Sīpoliņš - Agnese Egliņa (klavieres), Ķirbītis – Guna Šnē (čells), Mellenīte - Elīna Endzele (sitaminstrumenti), Tomāts/Mandarīns - Sergejs Jēgers (kontrtenors), Zirnis - Dmitrijs Bubins (cirka mākslinieks), Grāfienes Ķirses – Sigita Razminoviča un Laima Igaune (flautas). Piedalās: Rīgas Doma kora skolas un Rīgas Horeogrāfijas vidusskolas audzēkņi. Koncerta vadītāja - Karina Bērziņa.

Koncerta auditorija - bērni no 3 gadu vecuma, ģimenes, jaunāko klašu skolēni.

Norises vieta: Lielā zāle. Koncertuzvedumu organizē koncertzāle “Lielais dzintars” sadarbībā ar VSIA “Latvijas Koncerti”. Norisi finansiāli atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds un Liepājas pašvaldība.

Biļetes nopērkamas koncertzāles “Lielais dzintars” informācijas centrā, Biļešu paradīzes kasēs un interneta vietnē www.bilesuparadize.lv.

Īpašs piedāvājums grupām. Pērkot vismaz 10 biļetes, vienas biļetes cena - 3.50 eiro. Grupas pavadošajai personai - ieeja bez maksas. Īpašā piedāvājuma biļetes var rezervēt un iegādāties visās “Biļešu paradīzes” klātienes kasēs un koncertzāles “Lielais dzintars” informācijas centrā.

Koncerts vienā daļā. Aptuvenais norises ilgums: 50 minūtes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39122295sec.