«Latvian Blues Band» 20 gadu jubileju atzīmēs ar koncertu Liepājā

Piektdien, 23. jūlijā plkst. 19.00 Liepājas koncertzāles “Lielais dzintars” vasaras notikumu sēriju turpinās “Latvian Blues Band” 20 gadu jubilejas koncerts. Tā kā „Latvian Blues Band” koncerti pēdējā laikā biežāk klausāmi ārpus Latvijas robežām, blūza cienītājiem šī ir lieliska iespēja baudīt grupas uzstāšanos tepat, Latvijā.

Pirms 20 gadiem ar vērienīgu koncerttūri Kanādā sevi spilgti pieteica tobrīd jaunizveidotā blūza grupa “Latvian Blues Band”. Šobrīd šī nu jau leģendārā vienība tiek vērtēta kā viens no labākajiem blūza ansambļiem Eiropā. Divu desmitgažu laikā apvienība izdevusi sešus mūzikas albumus, kā arī uzstājusies Latvijā un ārpus tās. Grupa ar panākumiem devusies ārvalstu koncerttūrēs un īstenojusi dažādus sadarbības projektus ar pasaules līmeņa zvaigznēm – Džonu Praimeru (John Primer), Karlosu Džonsonu (Carlos Johnson), Braienu Lī (Bryan Lee) un daudziem citiem. Aizvadīti neskaitāmi koncerti ASV, Kanādā, Krievijā, Vācijā, Šveicē, Austrijā, Nīderlandē, Itālijā, Spānijā, Grieķijā, Dānijā, Norvēģijā un cituviet. Grupa piedalījusies lielākajos Eiropas blūza festivālos – Euro Jazz Atēnās, Sierre Blues Šveicē, Narcao Blues Sardīnijā un citos.

„Šo gadu laikā esam izdevuši sešus albumus un vienu koncerta video ierakstu, esam daudz spēlējuši koncertos gan tepat, Latvijā, gan arī paplašinājuši iespējas un pilnveidojuši sevi, dodoties ārvalstu koncerttūrēs. Tie ir mūsu mērķi, kas nu jau kļuvuši arī par panākumiem – apgūt plašāku mūzikas tirgu, gūt atzinību ārvalstīs un veidot dažādus sadarbības projektus,” atminoties divdesmit gados sasniegto atzīst „Latvian Blues Band” līderis Jānis Bukovskis.

„Latvian Blues Band” šobrīd turpina darbu pie jaunā studijas albuma, tādēļ jubilejas koncertā Liepājā dzirdēsim gan klausītājiem jau zināmas un iemīļotas dziesmas, gan pavisam jaunas kompozīcijas no topošā albuma. Liepājas koncertā grupai uz skatuves pievienosies saksofonists Artūrs Sebris, ģitārists Jānis Kalniņš, kā arī viens no Latvijas labākajiem trombonistiem — Kārlis Feldbergs.

INFORMĀCIJA PASĀKUMA APMEKLĒTĀJIEM:

Koncerts pārcelts no 2020. gada 6. jūnija un 2021. gada 19. jūnija. Iepriekš iegādātās biļetes ir derīgas pārceltā pasākuma apmeklējumam. Lai apmeklētu Latvian Blues Band 20 gadu jubilejas koncertu, aicinām iepazīties ar koncerta epidemioloģiskajiem drošības noteikumiem. Koncertu var apmeklēt personas, kuras:

• ir vakcinētas vai izslimojušas covid-19 infekciju (vietas parterā, sejas aizsargmaskas nav nepieciešamas) vai
• spēj uzrādīt negatīvu covid-19 testa rezultātu (vietas 1. balkonā, jālieto sejas aizsargmaskas).

Katram apmeklētājam, iegādājoties biļeti, aicinām izvēlēties savai situācijai atbilstošo apmeklējuma modeli un biļetes veidu. Informējam, ka visiem apmeklētājiem no 12 gadu vecuma pie ieejas būs jāuzrāda drošības līmenim atbilstošs COVID-19 sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments. Uz pasākumu lūdzam ierasties vismaz stundu pirms tā sākuma, lai paredzētu laiku dokumentu pārbaudei.

Koncertzāles informācijas centra darba laiks: no pirmdienas līdz piektdienai: 11.00-17.00, sestdienās, svētdienās: 10.00-15.00. Tālrunis: +371 634 24 555, E-pasts: [email protected]. Koncertu ar Liepājas pašvaldības un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu rīko SIA “Lielais Dzintars”. Koncerts vienā daļā, norises ilgums 1 stunda 30 minūtes. Biļetes var iegādāties interneta vietnē www.bilesuparadize.lv , “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un koncertzāles "Lielais dzintars" informācijas centrā.


SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75509882sec.