Liepāja aicina uz kultūras pasākumiem maijā

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs aicina uz kultūras pasākumiem maijā. Afišā izrāde bērniem, Mātes dienas koncerts, koru koncerti un, pēc divu gadu pārtraukuma, notiks vērienīgais Kurzemes nemateriālā mantojuma notikums – “Līvas ciema svētki”.

5.maijā pulksten 12:00 Liepājas Latviešu biedrības nama Kamerzālē Bērnu teātra izrāde “Raganas trīs noslēpumi”, kas tapusi pēc Hermaņa Paukša lugas motīviem Vitas Pētersones režijā. Stāsts ir par to, ka dzīvē ir gan priecīgi, gan bēdīgi notikumi un, lai visam izietu cauri, jābūt optimismam. Izrādes devīze: ”Jebkādos apstākļos nenolaist asti.” Biļetes cena 2 eiro.

8.maijā pulksten 14:00 Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē izskanēs sirsnīgs Mātes dienai veltīts koncerts “Dvēseles dziesma”, kurā ikvienam būs iespēja ļauties mīlestības garšai mūzikā, palutinot dvēseli ar skaistām melodijām, tādām kā “Dvēseles dziesma”, “Ķiršu lietus”, “Lūgums”, ko izpildīs apburošās balss īpašniece Rūta Dūduma-Ķirse kopā ar pavadošo mūziķu grupu - Jānis Ķirsis (taustiņinstrumenti), Toms Poišs (kontrabass) un Krišjānis Bremšs (sitaminstrumenti), kuriem pievienosies bērnu vokālā ansambļa “Pērlītes” dziedātāji. Koncerts ir Liepājas valstspilsētas pašvaldības dāvana māmiņām svētkos. Ieeja ar bezmaksas ielūgumiem.

15.maijā pulksten 16:00 koncertzāles “Lielais Dzintars” Lielajā zālē sieviešu un vīru koru koncerts “Dziedat, meitas, nu iet koši”. Turpinot Dziesmusvētku ieskaņas koncertu ciklu un atzīmējot Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra sieviešu kora “Aija” 30. jubileju, Liepājas un Dienvidkurzemes sieviešu un vīru kori pulcēsies koncertā, kurā izdziedās latviešu komponistu radītās melodijas. Biļetes cena 5 eiro.

21. un 22.maijā Jūrmalas parkā un Zvejnieku alejā norisināsies vērienīgākais nemateriālā kultūras mantojuma notikums Kurzemē - “Līvas ciema svētki”, kur ikviens varēs baudīt bagātu kultūras programmu, vērot amatu prasmju demonstrējumus, mieloties ar nacionālajiem ēdieniem un dzērieniem, kā arī iepirkties tirgū. “Līvas ciema svētku” vārti apmeklētājiem būs atvērti sestdien, 21.maijā, no pulksten 10:00 līdz 19:00 un svētdien, 22.maijā, no pulksten 11:00 līdz 15:00. Ieeja brīva.

26.maijā pulksten 19:00 koncertzāles “Lielais Dzintars” Lielajā zālē Mīlas dziesmu koncertā “Es mīlu Tevi” izskanēs skaistākās Imanta Kalniņa mīlas dziesmas Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra jauktā kora "INTIS" un Rīgas Latviešu biedrības jauktā kora "AUSTRUMS", kā arī Latvijas Nacionālā teātra aktieru Agneses Budovskas un Raimonda Celma izpildījumā, kas mīsies ar režisores Rēzijas Kalniņas izvēlētiem jubilāram nozīmīgiem tekstiem. Biļetes cena 7 eiro.

Biļetes uz maksas pasākumiem var iegādāties SIA “Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadīze.lv. Turpat var saņemt bezmaksas ielūgumus uz Mātes dienas koncertu. Vairāk informācijas par pasākumiem un kolektīviem var atrast Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra mājaslapā www.liepajaskc.lv un centra lapā facebook.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55876207sec.