Liepājā šajā nedēļas nogalē vasara sākas ar pilnu jaudu!

Maijs Liepājai atnesis silti saulainas dienas, tādēļ zaļo un zied visa pilsēta.

Šis ir īstākais laiks, lai atbrauktu uz Liepāju un izbaudītu visu, ko tā var piedāvāt: dotos nesteidzīgās pastaigās uz putnu vērošanas torņiem Liepājas ezerā, baudītu pirmos saules starus Liepājas pludmalē vai labi vadītu laiku kādā no Liepājas kafejnīcām. Aktīvā sporta cienītājiem iesakām doties laivu braucienā vai izmēģināt spēkus kabeļveikbordā aktīvās atpūtas parkā "BB Wakepark". Atgādinām, ka Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā, Rožu laukumā 5/6, iespējams izīrēt velosipēdus, lai plaukstošo Liepājas pavasari izbaudītu pa īstam.

Ar tradicionālo Tvīda braucienu šajā nedēļas nogalē - 7. maijā plkst. 13.00 - tiks atklāta Liepājas vasaras tūrisma sezona. Pasākumā pulcēsies 30. gadu stilā ģērbti velomīļi, lai kopīgi dotos izbraucienā pa pilsētu, šogad – pa mazāk izpētīto Jaunliepāju. Ja vēl neesi paspējis pieteikties velobraucienam, to vēl vari paspēt http://ej.uz/Tviida_registracija. Pasākuma apmeklētājus priecēs cirka priekšnesumi, zilu brīnumu pieredzēšana un atrakcijas gan maziem, gan lieliem, savukārt izkustēties aicinās saulainā diksilenda grupa "Sunny Groove Dixie".

Nedēļas nogalē daudzveidīgajā pasākuma klāstā ko piemērotu atradīs ikviens. Azartu mīlošie savas adrenalīna rezerves varēs papildināt ātruma festivālā - rallijs "Kurzeme 2016" Liepājas centra un apkārtējo novadu ātrumposmos. Ātrumfestivāla ietvaros Liepājas centrā rūks arī ātrumlaivu motori un "Lada RX Kurzeme 2016" dalībnieku "Žiguļi". Koncertzāle "Lielais dzintars" aicina piektdien uz Elzas Rozentāles etno-džeza koncertu "Putna lidojums", sestdien uz Liepājas teātra izrādi "Cilvēks, kas vairās no lifta", bet svētdien uz muzikālais kino vakaru "Kabarē". Klubs "Fontaine Palace" piedāvā Jāņa Bukuma koncertu, savukārt sestdien apmeklētājus izklaidēs grupa "Transleiteris". Svētdien Liepājas Latviešu biedrības namā grupa "bet bet" un bērnu un jauniešu vokālā studija "Pērlītes" ielūdz visas māmiņas uz svētku koncertu "Vasara nebeigsies nekad". Bērni priecāsies par leļļu teātra izrādēm "Kaķīša dzirnavas" un "Krāsainais brauciens", kā arī zinātkāres centra "Zili brīnumi" darbnīcām visai ģimenei "Koka auto modelīši". Ja tomēr šķiet, ka siltuma ir par maz, tad mūžīgā vasara jūs gaidīs Liepājas Olimpiskā centra Baseins & Spa.

Ja plašajā nedēļas nogales izklaides piedāvājumā gadās apjukt, tad laipni palīdzēs Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja darbinieki, jo birojs apmeklētājiem ir atvērts arī sestdienās (no plkst. 10:00 līdz 18:00) un svētdienās (no plkst. 10:00 līdz 15.00).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.499722sec.