19. septembrī Siguldā norisināsies Rudens stādu parāde

Iestājoties rudenīgiem laikapstākļiem un noslēdzoties dārzkopības sezonai, 19. septembrī Svētku laukumā no plkst. 9.00 līdz 16.00 Siguldā norisināsies 16. Rudens stādu parāde, kura vienlaikus pulcēs vairāk nekā 100 stādu audzētājus no Latvijas. Rudens stādu parādes laikā apmeklētājiem būs iespēja iegādāties dažādus stādus, saņemt konsultācijas to audzēšanā, izvēlē un dārza plānošanā, iegādāties dārza preces un tehniku, apmeklēt amatnieku un Latvijas ražojumu gadatirgu.

Rudens stādu parādē stādu audzētavas no visas Latvijas plašā klāstā piedāvās augļu kokus un ogulājus, dekoratīvos kokus un krūmus, kā arī daudzgadīgās puķes un citus stādus. Šogad īpaša uzmanība tiks veltīta dekoratīvo augu krāsu bagātībai – lapās, ziedos un pat stumbros. Apmeklētājiem būs iespēja skatīt neparastās un dažādās lapu formas un krāsas, piemēram, baltraibās, šķeltlapu, dzeltenraibās, sarkanlapu formas – augu rotas pārsteidz ar savu bagātību, ko katram būs iespēja baudīt un iegādāties pasākuma laikā.

Apmeklētājus gaida ne tikai stādu un dārza preču, amatniecības un pārtikas produktu plašs piedāvājums, bet arī brīnišķīga svētku atmosfēra, kuru piepildīs mūzikas skaņas, poniju izjādes bērniem, konkursi apmeklētājiem un dalībniekiem ar balvām no pasākuma atbalstītājiem.

Apmeklētāju ērtībai būs pieejama “Stādu garderobe” – vieta, kur atstāt iegādātos stādus, lai turpinātu iepirkšanos vai baudītu pasākuma kultūras programmu. Tāpat īpaši padomāts par velobraucējiem, kuri velosipēdus varēs novietot pie Siguldas tauriņu mājas izvietotajos velostatīvos. Invalīdiem, uzrādot invaliditātes apliecību, būs iespēja novietot transportlīdzekļus tiem īpaši paredzētās vietās tuvāk pasākumam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13372302sec.