Siguldā atvērts «KLIKK» centrs – lielākais iekštelpu atpūtas parks Latvijā

Sigulda ir kļuvusi par galamērķi ne tikai dabas pērļu baudītājiem, bet arī par vietu, kur tiekas adrenalīna un aizraujošu aktivitāšu cienītāji – ikvienam atvērts lielākais iekštelpu atpūtas parks “KLIKK”. Turpat Vidzemes šosejas tuvumā esošajā “KLIKK centrā”, Lauku ielā 9, iespējams gūt pozitīvas un aizraujošas emocijas visai ģimenei, jo atpūtas parks piedāvā bagātīgu klāstu aktivitāšu ikviena interesēm un jebkuram vecumam. Centrā pieejama Baltijā vienīgā divlīmeņu elektrokartingu trase, ekstrēmo sporta veidu profesionāļu novērtēts skeitparks, kā arī dažādas aktivitātes mazākiem apmeklētājiem. Par atpūtas brīdi parūpēsies KLIKK KAFE.

KLIKK ir ģimenes uzņēmums, tas atspoguļots arī nosaukumā, kurā apvienoti ģimenes locekļu iniciāļi, tādēļ visaugstāk tiek novērtēta iespēja nodrošināt atpūtas brīžus visiem ģimenes locekļiem vienuviet. Plānojot savas brīvdienas un darba dienu vakarus, ģimenei ir iespējams rezervēt sev vēlamās aktivitātes www.klikk.lv/rezervet, kā arī vēlāk ieturēt gardu maltīti turpat esošajā KLIKK KAFE.

Domājot par kvalitatīvu un daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu piedāvājumu, “KLIKK” centrs saviem apmeklētājiem papildus piedāvā arī tīklu zonu, kurā jau paši mazākie atpūtnieki var doties tīklu labirintā, bumbu baseinā ar bumbu lietu, “bišu šūnās” un attīstošo maģisko kluču stūrī. Te pat bērni radoši var attīstīt motoriku iespaidīgajā interaktīvajā sienā. Savukārt “NERF” laukumā no četru gadu līdz pat cienījama vecuma pārstāvjiem izspēlējama azartiska spēlē, kurā, ar dažādu “NERF” atribūtiku palīdzību, iespējamas gan individuālas, gan komandas spēles. Mazāko apmeklētāju labsajūtai pieejams iekštelpu bērnu vilciens un karuseļi. Pieejami arī daži jaunumi, kā piemēram, radiovadāmo modeļu trase.

“KLIKK” centrs izveidots jau 2021. gadā, taču, ņemot vērā epidemioloģiskos nosacījumus, savas durvis apmeklētājiem pilnvērtīgi vēra tikai šī gada martā. “KLIKK” centra ģimene var lepoties un būt pateicīgi, ka ģimenes novērtē šādas vietas izveidi, kas kalpoja kā pamats un motivācija šāda centra pilnveidošanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19306493sec.