Marta Mackeviča: ceļinieka restorāns «Tūrists» – ideāls pastaigas noslēgums Siguldas pusē

Marta Mackeviča, Travelnews.lv redakcijas uzdevumā: Neraugoties uz to, vai dodaties baudīt Turaidas muzejrezervāta dabas takas karstā vasaras dienā vai priecāties par krāsainajām rudens lapām Siguldā, pavisam noteikti vērts apstāties un iestiprināties ceļinieka restorānā «Tūrists». Viesmīlīgi saimnieki ar prieku uzņems katru, sātīgi un garšīgi pabaros, vienlaikus saglabājot restorāna cienīgu apkalpošanu un pasniegšanu. Ēdienu izvēle ir gana plaša, bet cenas – draudzīgas.

25 bildes

Restorāns atrodas leģendārās kafejnīcas “Tūrists” vietā, tāpēc arī jaunie saimnieki lēmuši par daļēju nosaukuma saglabāšanu. Atlikušie divi nosaukuma vārdi “ceļinieka” un “restorāns” liecina, ka būs ne tikai gardi, bet arī skaisti, turklāt par to nenoplēsīs deviņas ādas. Tātad – ideāli piemērots tiem, kas jau nostaigājuši dienišķos 10 000 soļus pa Siguldu vai Turaidu.

Ko nobaudīt ceļinieka restorānā “Tūrists”? Šeit jāsaka, ka katrs varēs atrast sev piemērotāko – sātīgu picu, vieglus salātus vai kraukšķīgu vistu vai sulīgu cūkgaļu ar piedevām. Pavisam nesen atvēries restorāns jau piedāvā gana plašu ēdienkarti, kā arī dažādus atspirdzinošus dzērienus, saldējumu un kafiju. Un, protams, Latvijas vasaras ēdienkartes karalieni – auksto zupu.

Travelnews redakcija nobaudīja kraukšķīgo vistu ar piedevām un sulīgo cūkgaļu ar kartupeļiem un salātiem. Jāsaka, ka maltīte bija perfekts pastaigas noslēgums – gardi un tieši tik daudz, lai sātīgi paēstu, bet nepārēstos. Vietas lielākā rozīnīte gan viennozīmīgi ir tās saimnieki, kuri katru viesi sagaida kā senu draugu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.07312512sec.