Grupa «Sub Scriptum» uzstāsies Siguldā

Siguldas pils paviljons jau 4. sezonu priecē klausītājus ar vasarīgiem muzikāliem vakariem. Šo sestdien, 23. jūlijā Pils paviljonā uzstāsies aternatīvā indie rokgrupa “Sub Scriptum”, kopā ar ukraiņu dziedātāju Anastasija Vasilenko.

Grupas dalībnieki nāk no Madonas, izkāpuši no orķestra, bet izvēlējušies spēlēt rokmūziku. Grupa ir kopā kopš 2017.gada un vienmēr savā mūzikā vērsuši uzmanību aktuālām tēmām. Grupas solists Kristers Rudzītis zināms kā jaunais dzejnieks, viņa rakstītā dzeja un proza piešķir grupai unikālu skanējumu.

Kultūrai un mūzikai tik skarbajā 2020. gadā grupa izdod pirmo albumu “21.gs. mode”, kura tapšanā piedalījušies producenti Arnis Račinskis un Aleksandrs Burij (Ukraina). 2020. gada beigās grupa izdevusi pirm Ziemassvētku singlu “Mūžīgi skriesim”. Šobrīd grupa strādā pie otrā albuma un nupat ir izdota kopīga dziesma ar ukraiņu dziedātāju Anastasija Vasilenko - “Зійде сонце” (zyde sonce)

Pirmā “Зійде сонце” versija ar nosaukumu “Tas notiek naktīs” atrodama grupas albumā “21. gs. mode”. Dziesma ir latviešu un ukraiņu valodās, mūzikas un teksta autori ir Kristers Rudzītis un Anastasija Vasilenko.

 “Ar šo dziesmu mēs vēlamies atbalstīt ukraiņus, pateikt viņiem, ka visas tās šausmas, kas šobrīd notiek Ukrainā, drīz beigsies un ka atkal uzlēks saule. Tādēļ arī manis radītais dziesmas piedziedājums ukraiņu valodā sākas ar vārdiem “Es gribu ticēt, ka vējš norimsies un saule uzlēks”. Esmu ļoti priecīga par sadarbību ar “Sub Sriptum” – tajā apvienojušies ne tikai ļoti talantīgi mūziķi ar solistu Kristeru priekšgalā, kurš raksta dziļu un skaistu mūziku, bet arī brīnišķīgi cilvēki. Viņi visu šo laiku no sirds atbalstījuši mani un Ukrainu,” stāsta Anastasija Vasilenko.

Pils paviljona 4. koncertsezonas programmu 13. augustā turpinās enerģiskā dziedātāja Būū. Skaists būs 19. augusta vakars kopā ar ekscentriskajiem “The Coco’ nuts” , 27. augustā dziedāsim līdzi grupas “Laika suns” leģendārajām melodijām un 3. septembrī sezonu noslēgs ballīšu karaļi grupa “Citi zēni”

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīze" biļešu kasē vai elektroniski www.bilesuparadize.lv

Ieejas maksa - 5 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49055386sec.