Pateicoties Dāvja Bertāna dāvinājumam, Siguldā atklās mūsdienīgu 3x3 basketbola laukumu

3. septembrī plkst. 11.00 Siguldā Raiņa parkā Raiņa ielā 1 atklās mūsdienīgu 3x3 basketbola laukumu, kas tapis, pateicoties Latvijas izlases basketbolista Dāvja Bertāna dāvinājumam. Atklāšanas dienā basketbola zvaigzne vienosies kopīgā spēlē ar Siguldas Sporta skolas audzēkņiem, kā arī ikviens varēs saņemt ilgi kāroto sportista autogrāfu.

“Basketbols man palīdzējis atrast savu ceļu dzīvē un piepildīt vispārdrošākos sapņus, tāpēc, lai palīdzētu arī citiem Latvijas jauniešiem pievērsties basketbolam un attīstīt viņu spējas, vēlos atbalstīt basketbola laukumu Siguldā,” saka Dāvis Bertāns.

Sportists ar ģimeni finansējis basketbola laukuma seguma atjaunošanu un jaunu grozu uzstādīšanu. Iepriekš jauniešu iecienītais basketbola laukums šobrīd ir ieguvis jaunu un mūsdienīgu izskatu un funkcionalitāti. Savukārt pašvaldība parūpējās par laukuma bruģa atjaunošanu un turpinās darbus pie tālākās teritorijas sakopšanas.

“Sigulda ir lielisks piemērs tam, ka līdzīgi domājošie pievelkas un viens otru atrod, jo mēs esam kā magnēts tiem, kas mīl sportu, aktīvu un veselīgu dzīvesveidu un ir orientēti uz sasniegumiem dzīvē! Tāpēc liels paldies Dāvim Bertānam par vēl vienu plusiņu Siguldas infrastruktūrā,” saka Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Basketbola laukuma atjaunošana ir pirmais solis no vērienīgās Raiņa parka atdzimšanas plāna, ko īstenos tuvāko gadu laikā. Kā nākamais solis plānota pumpu trases un skeitparka būvniecības pabeigšana.

Raiņa parka pārveide ir cieši saistīta ne tikai ar jaunu rotaļu un aktivitāšu elementu izveidi, funkcionalitātes paplašināšanu, bet arī infrastruktūras sakārtošanu, atjaunošanu un efektivizēšanu, atjaunotiem un saskaņotiem apstādījumiem. Tā tiks sakārtota ūdens novades un citas apakšzemes infrastruktūras sistēmas, izveidotas labierīcības, gājēju ietvju un ekonomiska apgaismojuma tīkls un cits mūsdienīgs papildaprīkojums, kas pielāgots arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15600085sec.